Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Neked mit jelzett ez a teszt?

Neked mit jelzett ez a teszt?

Figyelt kérdés
Hétvégére nem várom a menstruációmat. Ma ilyen lett a predictor 12,5-ös teszt. Először nem volt semmi,de kb.30 perc után ilyen lett. Élőben rózsaszín a tesztcsík. Sok rosszat olvastam erről a tesztről. Írnának azok,akiknek babát mutatott?
2015. ápr. 16. 15:26
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

itt a kép

[link]

[link]

2015. ápr. 16. 15:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocs,fejjel lefele sikerült....
2015. ápr. 16. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Tudtommal ha időn túl jeleznek a tesztek az értékelhetetlen.

Én is a hétvégére nem várom, vasárnapnál előbb nem tesztelek. De amúgy nekem is pont ez a teszt van épp itthon, majd megírom vasárnap, ha érdekel, hogy mi lett.

2015. ápr. 16. 15:38
 4/13 A kérdező kommentje:

Mindenképp írd meg!

Nekem sem kellene előbb, csak türelmetlen vagyok...

2015. ápr. 16. 15:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pozitiv! Tesztelj ket nap mulva akkor mar idon beluli lesz a csikod! Drukkolok
2015. ápr. 16. 15:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem vehető pozitívnak, mert időn túli. Inkább száradási csík.

Ezért nem kell előbb tesztelni. És ha most beleéled magad, hogy hú, pozi, aztán hétvégére megjön??? Inkább várd meg, hogy késik-e.

2015. ápr. 16. 15:48
 7/13 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó, de ha száradási, akkor miért rózsaszín? Azt hittem annak nincs színe, csak a tesztcsík helye. Egyébként nem élem bele magam, csak érdekelne, hogy másnál is volt-e ilyen.
2015. ápr. 16. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Rá van írva a papírjára hogy félsz óra után megjelenik rajta egy halvány csík. Ha 5 perc után nem volt semmi akkor ez negatív.

Nekem is volt ilyen és akkor nem voltam terhes. Mikor az lettem mindkétszer mensi előtt pár nappal egy mezei 400 Ft os teszt fél percen belül pozitív lett.

Ez nem azt jelenti hogy nem vagy esetleg terhes, várj még pár napot.

2015. ápr. 16. 16:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem már háromszor volt ilyen a predictoros tesztem, időn túl, határozottan rózsaszín... Reménykedtem, de sajna pofára estem... :'( de remélem Te szerencsés leszel!!!
2015. ápr. 16. 20:05
 10/13 A kérdező kommentje:

A ma reggeli tesztem időn belül pozitív!! Nem predictor,hanem facelle.

köszi a válaszokat! :-)

2015. ápr. 17. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!