Ha az ovszert normalisan hasznaljuk nem lehet "baj"?
Figyelt kérdés
nem szakad ki, nem csuszik oldalra, es minden normalisan megy. Csak azerg kerdezem mert sok helyen latom hogy irjak hogy nem nyujt 100%os vedelmet. Koszi elore is :) ja, és mennyi az esélye, hogy kiszakad?2015. ápr. 14. 16:19
1/8 anonim válasza:
A legnagyobb biztonságot az adja. Ha normálisan használják: 100%
2/8 anonim válasza:
Elméletileg nem, én sem vagyok terhes, pedig csak ovszerrel védekezünk :) egyszer volt baj, akkor kiszakadt a gumi, de azt esemény utáni gyógyszerrel "orvosoltuk"
3/8 anonim válasza:
Nem, semmi sem 100%. Akkor sem, ha normálisan használják. Kitalálták nálunk okosabb emberek a pearl index kifejezést, támaszkodjunk rá! Azért van! Egyetlen dolog van , ami 100%, az, ha nem csináljátok. Ha már együtt vagytok, semmi sem kizárt.
4/8 anonim válasza:
kiszakadhat.
100%os biztonsag csak akkor van ha nem dugtok.
5/8 anonim válasza:
áá pearl index...hazudni mindenki tud.(én is ezt tettem anno 8 éve...hogy a tablettára fogtam mindent,holott már nem is szedtem,de azt mondtam,hogy szedem és amellett lettem terhes...ugyh ennyit erről.szerintem az óvszer megbízható.de tegnap a doki nekem is azt mondta h inkább csináljak egy tesztet :D
6/8 anonim válasza:
Utolso?! Wtf? Miert hazudtal ilyet?
7/8 anonim válasza:
Mert szégyelltem bevallani.nyilván ma már nem hazudnék.gyerek voltam és ostoba.
8/8 anonim válasza:
100%-os védelem nem létezik, az óvszer sem garantál ilyet. De ha normálisan használjátok, minimális az esélye, hogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!