Jelek szerint lehetséges hogy terhes vagyok?
12.-én volt meg utoljára!De a megszokottól eltéröen!Általában elötte 1-2 nappal erös görcseim vannak,elöjönnek a nem kivánatos pattanásaim.Szóval megszoktam érezni elöre is!Ja és általában 4-5 napig szokott meglenni az elsö 1-2 napban erösebben!Most viszont se görcs semmi nem volt!De viszont nagyon kevés volt és csak két napig volt meg!
Jelek(!?):ici picit fáradékonyabb vagyok de tényleg csak kicsit,mell érzékenység,többet kell pisilnom és amit nem tudok hova tenni hogy napi 3-4-5-ször széklet!
Szerintetek?
Amúgy két gyermekem van de akkor is most bizonytalan vagyok!
Köüszönöm szépen a választ!
Tudom most le leszek hurrogva de most nem igazán szeretnénk babát!:S
Van már kettö a pici még csak két éves és mindkettö asztmás a pici elég súlyosan!
Azért neked minden jót kivánok!:)
Még egy valamit lefelejtettem!:S
Kb. 2 hete folyásom van,eddig szinte soha nem volt most meg elég sok!Néha fehér néha meg kifejezetten sárga!De nem "bűzös"!
Szia!Köszönöm a válaszodat!
Természetesen venni fogok tesztet holnap!
Az igazság az hogy semiképp nem tudnnám megtartani a babát!Mind anyagilag mind családi dolgok végett!Nehéz a meglévö kettövel is mivel mindkettö asztmás meg nem igazán van segitségem!A Párommal együtt vagyunk de nem vennénk rá mérget hogy együtt fogunk nyugdijba vonulni!:(Egyedül 3 gyerekkel???Kizárt!Tudom ezt egy kivülálló nem tudja teljesen megérteni de sajnos ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!