Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek? Láttok ti is...

Megnéznétek? Láttok ti is rajta vonalat még? Nagyon halványan én látom, már nagyon szeretnék babát

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. ápr. 13. 18:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
46%
Ez most a legújabb divat 20-as, a lepisilt papírjaikat aktus után 10 nappal felrakni a netre. Mondjuk ha valaki ennyire ritkán szexel, akkor nem is csodálom, hogy ezzel kell elfoglalnia magát. Holott ha a tesztelés meg a fényképezgetés helyett felvett volna egy szexi hálóinget, közelebb került volna a terhességhez.
2015. ápr. 13. 23:03
 22/24 A kérdező kommentje:
ha nem tudod mi az oka annak hogy ritkán van szex akkor ne is szólj, mivel külföldön dolgozik igy akkor tudjuk amikor hazajön, de itt midneki okosabb amint látom, és én hűlóing nélkül is sexy vagyok....
2015. ápr. 13. 23:06
 23/24 anonim ***** válasza:

Én megértelek hogy ennyire izgulsz már hogy sikerült-e :) Ne foglalkozz a besavanyodott válaszadókkal...

Nagyon szurkolok hogy sikerüljön... az én férjem is külföldön dolgozik, és általában akkor volt otthon amikor nem volt pé-m. Én is alig bírtam kivárni a nemvárt napját abban a hónapban amikor jókor volt itthon, éééés sikerült, az első lehetséges hónapban :)))

15 hetes vagyok :) Szurkolok nagyon Neked!!!! de ha kibírod egy picit várj még a teszttel és tényleg ne vedd a szívedre a szemétkedők beszólásait. DRUKK DRUKK!!!!

2015. ápr. 14. 08:12
 24/24 anonim ***** válasza:
Ja most látom hogy 2 hete voltatok együtt. Akkor viszont nem korai a teszt... hátha korábban volt pé-d.
2015. ápr. 14. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!