Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes a barátnőm? (lánybarát...

Terhes a barátnőm? (lánybarát vagyok, nem a pasija)

Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves lány, 2 hónap múlva 16 lesz. Van neki egy fiú, aki nagyon tetszik neki, de a fiú nem viszonozza az érzéseit. Mindezek ellenére a fiúval nagyon jó barátságban vannak, és megegyeztek, hogy sexuális kapcsolatot fognak egymással létesíteni. Eddig egyszer közösültek, de akkor is óvszer nélkül, bár a behatolás megszakított volt, előtte a fiú lemosta a hímvesszőjét. Ez történt pontosan 2 héttel ezelőtt hétfőn. Az első héten a barátnőm alhasi fájdalmat érzett, a második héten már bonyolódtak a dolgok. A melle kezdett duzzadni és érzékenyebbé vált neki, reggelente rosszul lett, egész nap émejgett, alhasában a fájdalmak nem multak el, barnázott, és többet evett az átlagnál, sőt néha olyan ételt is kívánt, amit ezelőtt ritkán evett. Az étkezések után szintén rosszul volt, de ezek gyengébbek voltak a reggelieknél. Ezek mellett nyomást érzett az epéje felől, közvetlen a bordák alatt, gyűrű alakban, legalább is elmondása szerint. Tudom, hogy ezzel orvost kéne felkeresni, és ajánlottam neki ezt a megoldást, de ő fél attól, hogy kiderül, hogy elvesztette a szüzességét.Természetesen hozzám fordult segítségért, szerintem a legvalószínűbb, hogy teherbe esett, hisz az előváladék is tartalmazhat spermiumot. A Menstruációja hivatalosan 18-án jönne meg, szóval ebből nem tudunk következtetni. Szerintetek terhes lehet, vagy valami hormonális problémája van, netalábn az epéjével lehet gond? Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. ápr. 13. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy terhességi teszt választ adhat a kérdéseitekre!
2015. ápr. 13. 15:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze, ezt tudom, de csak 2 hete történt az aktus, a teszt vételét a mestruáció megjövetelénének időpontja után 4/5 nappal ajálnják, jelen esetben 22-én.
2015. ápr. 13. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Bocsi de a 18-át meg kell várni. Ha megjön neki nem terhes, ha nem akkor pedig csináljon majd egy tesztet. Ez egy ilyen időszak mindenkinél, a teszt ilyen korán nem mutat még semmit.
2015. ápr. 13. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Bem hinném hogy terhes lenne. Ha az, akkor még csak 3 hetes terhes és ilyen korán nincsenek még tünetek.

Nem akarnál osztani az észt, de megteszem. Ha arra elég felnőttnek érzi magát a barátnőd, higy szexeljen, arra is vigyázhatna hogy terhes. Ha 1 hét múlva sem jön meg, csináljon tesztet. De nem hiszem hogy terhes, a tünetei túl koraiak.

2015. ápr. 13. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tüneteket a terhesség okozza akkor a teszt is ki fogja mutatni (főleg, hogy már két hét eltelt)
2015. ápr. 13. 16:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze, ezt megértem. Én is osztottam neki az észt, már előtte megtartottam neki a hegyi beszédet, de nem szóltam az anyukájának (elváltak a szülei) mert igazából semmi közöm nincs hozzá és ezt ő is emlegette nekem. De amikor problémája van a fiúval, rögtön hozzám jön. Hadd főjön egy kicsit ő is a levében
2015. ápr. 13. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:

amíg nem késik, semmit nem lehet mondani, csak higy nagyon valószínű, hogy nem terhes, DE teherbe eshetett volna, mert egyáltalán nem kizárt, nyilván kevesebb az esélye, ha TÉNYLEG megszakított volt, azért a 16 évesek képesek szépíteni, mert nem akarják elhinni a valóságot... na szóval érted.

ha nem jön meg 18.-a körül, venni kell egy tesztet, reggel végezze el, első vizeletből, utána lehet gondolkodni. akkor is, ha negatív, hogy ilyet soha többet nem csinálunk!!

egyrészt, nem fekszünk azért valakivel, hátha majd megkedvel és főleg nem csinálunk olyat, hogy nem védekezünk!!! betegséget is elkaphat(ott), terhes is lehet.

2015. ápr. 13. 16:25
 8/9 anonim ***** válasza:
46%

"de csak 2 hete történt az aktus, a teszt vételét a mestruáció megjövetelénének időpontja után 4/5 nappal ajálnják"

Ez így nem igaz.

Ha teherbe esett, akkor a teszt már jó eséllyel kimutatja. Ebben az esetben hiába 18-a környékére várja, valószínűleg ez a ciklusa rövidebbnek indult a szokottnál, azért eshetett egyáltalán teherbe (már ha teherbe esett).

A terhességi tesztek tájékoztatóján azért a kimaradt menstruációt említik "határként", mert 1) gyermekre vágyó párok nem csak havi egyszer szexelnek, nehéz lenne az utolsó aktustól számolni, hogy mikor lehet tesztelni; 2) az ovuláció és így a legesélyesebb időszak 2 héttel előzi meg a menstruációt.

2015. ápr. 13. 16:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül elment az orvoshoz, és kiderült, hogy veseköve van
2015. ápr. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!