Létezik olyan, hogy valaki a terhesség alatt menstruál?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk még egy gyereket. Még csak 2 hónapja próbálkozunk, így nem aggódom, hogy még nem sikerült. Ma kellet hogy megjöjjön a havim, de nem ilyen szokott lenni. Mindig nagyon erős, főleg az első szülés óta, most viszont alig van egy kis vér. Ez mit jelenthet? Előre is köszönöm a normális válaszokat! Szép napot!2015. ápr. 13. 14:11
1/6 anonim válasza:
Igen, van ilyen de ezt nem menstruációnak nevezik,és az átlagtól kevesebb mennyiségű és rövidebb ideig tartó vérzés szokott jelentkezni a terhesség első pár hónapjában.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor érdemes lenne tesztet csinálnom?
2015. ápr. 13. 14:46
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem az első hónapban -terhesség mellett- volt menstruációm, a szokott időben jelentkezett, szokott napig, egy volt gyanús, hogy élénk piros vérzéssel nem járt, inkább csak bővebb barnás jellegű és kevesebb mennyiségű volt. Rá kb.1 hétre csináltam tesztet, akkor már pozitív volt, bár más terhességi tünetet is tapasztaltam már akkorra. Rá következő héten voltam dokinál, akkor volt 6 hetes.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is volt több terhességre utaló tünet, és ez a vérzés kicsit barnás és nagyon kevés. Konkrétan (aki kicsit gyengébb gyomrú az ne olvasson tovább ;-) ) olyan kevés, hogy egész nap a betétre egy csepp nem jutott csak a WC papíron láttam hogy van.
2015. ápr. 13. 21:53
5/6 anonim válasza:
Lehetséges, hogy várandós vagy, sőt mi több eléggé valószínű. Sokaknak van ilyen, sőt a rendes menstruációhoz hasonló vérzés is. Akik nálunk járnak rendelésen szerintem kb 10 %-ban fordul elő, úgyhogy szerintem érdemes venned egy tesztet.
6/6 A kérdező kommentje:
Ma reggeli vizeletből csináltam tesztet, és sajnos negatív lett. Lehet hogy korán csináltam?
2015. ápr. 14. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!