Terhes vagyok? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hetfon meg kellett volna jonnie, de meg azota semmi. Csutortokon csinaltam tesztet, ami negativ lett. Nincs hanyimger, szedules, huvelyvaladek.#terhesség #menszesz kesese
2015. ápr. 12. 18:19
2/9 anonim válasza:
Holnap-holnapután tesztel még egyet, ha az is negatív, akkor biztos nem.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez ennyire biztos hogy nem vagyok terhes? Lehet rossz teszt is akar nem? Hozzateszem szeretnenk babat a ferjemmel.
2015. ápr. 12. 18:33
4/9 anonim válasza:
Nem tom, hogy működik azt sztk rendelés, egyből fogadnak, vagy időpontra, szóval biztos ami biztos keress fel nőgyógyászt.
5/9 anonim válasza:
Nekem egy teljes hónapot kimaradt, az az a második hónap ban megjött. Négy tesztet csináltam, mindegyik negatív, de biztosra akartam menni (olvastam valakinek nem jelzi ki a teszt, hogy terhes) végül mire eljutottam a nőgyógyászhoz megjött.
6/9 anonim válasza:
Vegyél egy más fajta tesztet es próbáld meg újra. Ha terhes vagy valamit már látni kellene, szerintem!
Egyébként nekem is múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie, és én is csütörtökön csináltam tesztet. Nekem egyértelmű pozitív lett, délutáni vizeletből szinte azonnal.
Drukkolok hogy neked is az legyen!!!!
7/9 anonim válasza:
Ja, és még azt akartam írni, h nekem sincs semmi extra tunetem. Néha görcsöl enyhén a hasam, a mellem pedig hol fáj hol egyáltalán nem. De ez is csak enyhe.
Folyásom egy ici-Pici van, krémes jellegű.
Szóval még ne add fel, simán lehetsz babás!
8/9 A kérdező kommentje:
Pozitiv lett hetfon a tesztem. :)
2015. ápr. 17. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!