Egymas utan negy pozitiv tesztem lett. Mikor? Hanyadik hettöl erdemes dokihoz menni?
szia, először is gratula!
Szerintem ha a jövőhét elején felhívod az jó. Nem is biztos hogy tud rögtön időpontot adni. Kb 5-6 hetesen szoktak elmenni. Addig is semmi forró fürdő, meg emelgetés. K
Nekem a 16. dpo-n már látott egy 2mm-es petezsákot!!! Bár ezt csak jó géppel lehet, mert a 18. dpo-n egy másik gépen néztek (baj volt) és ott semmit nem látott, csak hogy felritkulás meg vastag méhnyálkahártya.
De azért nem látta, mert nem tudott ránagyítani.
Ha a kimaradás után vársz két hetet, jó eséllyel már szívhang is lesz.
5 hetesen még nem látna túl sok mindent az uh-n. Akkor még nincs szívhang. Ha nem akarsz feleslegesen parázni, hogy miért nincs szívhang, akkor inkább 6-7 hetesen menj dokihoz.
Amúgy én is 5 hetes vagyok :) Én 7-8 hetesen megyek majd dokihoz, már be is jelentkeztem hozzá. Nekem második terhességem, azért is megyek ilyen későn. Az első babámmal (már 14 hónapos) már 5 hetesen ott kopogtam a dokinál, nem látszott semmi az uh-n, csak egy petezsák, és a 8.hétig tiszta ideg voltam, hogy vajon mi van a babámmal. Tanulva az első terhességből, most nem futok egyből a dokihoz.
Gratulálok a babádhoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!