Szerintetek ez negatívnak számít? Dpo 8-10 napon
2015. ápr. 11. 09:52
22/31 A kérdező kommentje:
most asztali gépen dolgozom és át tudtam tenni negatívba. Mind a kettő teszten szépen látszik a csík. Sokszor olvastam, hogy ha száradási vonal vagy hibás teszt mutat pozitívat, akkor az nem látszik a negatívon. Ez igaz valóban?
2015. ápr. 13. 14:57
23/31 anonim válasza:
Szerintem ez pozitiv!! Probalj ki egy clearblue digitalt 100%hogy most mar kimutatna az is! :))
24/31 A kérdező kommentje:
az annyira drága, hogy nem merem :) talán kicsit később...
2015. ápr. 13. 17:50
25/31 A kérdező kommentje:
Ez a ma delutani corax tesztem. Ez meg narancs sarganak tunik... De harom teszt csak nem mutat fals pozit...ugye??
2015. ápr. 13. 20:36
27/31 anonim válasza:
Pozitívnak tűnik ez is. :) de próbálj megnyugodni, tényleg nem rossz szandekbol mondom de csináltál egy pár tesztet míg a legtöbben megvarjak amig kesik a menzesz. Nincs értelme ennyit tesztelni. A második csíkok nem poénból jelennek meg, hcg van a szervezetedben viszont rengeteget nem erősödik a csík egy nap alatt.
28/31 A kérdező kommentje:
Igen, tokeletesen igazad van. Ha van baba akkor azert felesleges, ha nics akkor meg nem a teszttol lesz 😀 megprobalom elvezni a varakozast abban a tudatban, hogy epp egy csoda megy vegbe bennem!
Koszonom a valaszokat!
2015. ápr. 13. 21:26
30/31 A kérdező kommentje:
Sajos semmi. Nem erosodott a teszt, viszont meg sem jott. Nem tudom mire velni.
2015. máj. 1. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!