Szerintetek ez negatívnak számít? Dpo 8-10 napon
2015. ápr. 11. 09:52
11/31 A kérdező kommentje:
Jajj fe jo lenne. Akkor hetfon tesztelek ujra.!
Majd jelentkezem az eredmennyel 😀 koszi a valaszokat!
2015. ápr. 11. 13:46
12/31 anonim válasza:
Szerintem ez halvány pozi, főleg, hogy fényképen is egyértelműen látszik.
13/31 anonim válasza:
Én szerintem halvány pozitív! :) Valószínű előbb volt ovulációd és azért mutat már most valamit a teszt. Nekem a 14.dpo-n lett halvány pozitív, de nekem 3 nappal később volt ovulációm.
14/31 anonim válasza:
15/31 A kérdező kommentje:
Kedves 13/14-es 😀gratulalok a babahoz, remelem az enyem is ilyen lesz a 14.nap kornyeken! Mar most tudom, hogy holnap nem biroknmajd magammal😀 meg szerencse, hogy vasarnap zarva vannak az utletek😀 nem birok hetfo elott tesztet venni...
2015. ápr. 11. 20:50
16/31 anonim válasza:
Köszönöm! :) Ez 2013. novemberi teszt! :) Azóta már 8,5 hónapos a kisfiam. Csak azért tettem fel, hogy simán lehet baba halvány teszt ellenére is! :) Sok sikert neked!
18/31 A kérdező kommentje:
De jo, hogy ennyien latjatok pozitivnak. Holnap delelott veszek tesztet es teszek el reggeli pisit is. Nagyon izgulok!!! Olyan jo lenne, ha erosodne 😄
2015. ápr. 12. 20:55
19/31 anonim válasza:
Akkor most ma csinaltal tesztet? Vagy holnap? Ne felejtsd el felrakni :) varjuk! Szoritunk! :)
20/31 A kérdező kommentje:
csináltam, az alsó a mai. de nem vagyok felhőtlenül boldog, mert olyan furcsán vékony a csík. nem is csík, inkább vonalnak tűnik. viszont erősebb rózsaszín, mint az első. Ugye kevés az esélye, hogy 2 teszt is hibás legyen?
2015. ápr. 13. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!