Szombaton kell, hogy megjöjjön a mensesem. Viszont 1 hete folyton émelygek, fáj a mellem. A melbimbóm közepe szinte fehér és a mellbimbóm környékén apró, fehér mirigyek jelentek meg? Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
De folyton úgy érzem, hogy megfog jönni a mensesem. Sárgás, sűrű folyásom van, és görcsölget a pocakom! A mellem menses előtt nem szokott fájni, de most igen! Már vettem egy tesztet, de az sajnos neg. lett!2008. aug. 27. 13:54
1/7 anonim válasza:
szia! Szerintem lehetsz terhes. Ha tudsz vegyél Clearblue tesztet, az már reggeli vizeletből, 4 nappal a nem várt mensi előtt kimutatja. Szorítok!!
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Most teszteltem Gabriellel, de negatív lett...:-(((Hát, ez van!Most már tuti, hogy a mensesem akar megjönni. Majd legközelebb. Kicsit csalódott vagyok!
2008. aug. 27. 16:13
3/7 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a jó szavakat!
2008. aug. 27. 16:14
4/7 anonim válasza:
Szia.Lehetsz terhes,de sztem a tesztek elhamarkodottak.VÁRJ EGY KICSIT,mondjuk 1 hetet,akkor nézd meg.Ha babó,addigra már a mensid is "lenyugodva" nem/mutatja magát,és lehet már több tüneted is.Ezek még kicsit korai tünetek,főleg az émelygés.MInden menses más,így fájhat a cicid,amikor eddig nem fájt.Szorítok attól függetlenül,de javaslatom,hogy gyakorolj türelmet,mert mi lesz még később?????......Sok sikert.Egy öreg róka
5/7 anonim válasza:
Ja,és ennyivel mensi előtt ha már ennyi pénzt kidobsz,akkor legalább az előírásoknak megfelelően tesztelj,REGGELI ELSŐ VIZELETBŐL.Nagyon ritka még kimaradás utáni 3-4 napban is,hogy a teszt délutáni vizeletből pozitív legyen.Reggel tesztelj,és várd meg legalább a szombatot.Még nem bizti semmi sem,ezért hülyeség az elhamarkodottság.Egy öreg róka
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak nagyon szeretnénk babucit és már nem bírom kivárni a szombatot. Remélem, hogy igazad lesz és tényleg csak az volt a baj, hogy túl korai volt a tesztelés!
2008. aug. 27. 16:36
7/7 anonim válasza:
A tüneteid jók a babához, de ahogy azt előttem is írták, előfordulhatnak mensinél is. Pláne ha már nagyon szeretnél babát! Én is tapasztaltam ezt! Most amikor tényleg babó miatt volt, igazán fel sem figyeltem már rájuk!
Ami a tesztelést illeti: kb 3-4 nap van a mensidig, ha ilyenkor még negatív a teszt, akkor az nem jelenti, hogy nincs baba! Sőt! A tesztek többsége neg.még ilyenkor! Szóval nyugi, mégha oly nehéz is!!! várd meg a hétvégét, és ha szombaton nem jön meg reggel tesztelhetsz már, de inkább vasárnap szerintem köv.teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!