Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Májátültetés után gyermekválla...

Májátültetés után gyermekvállalás?

Figyelt kérdés

3 évesen volt egy májátültetésem és emiatt félek hogy sokáig kell várni a babára, terhességi komplikációk stb.

Pénteken megyek Dunakeszire egy doktornőhöz akinek a specializációja a transzfuzológia és a serológia. Bár szerintem el fog küldeni szülész-nőgyógyászhoz mert ő ért jobban hozzá. Remélem minden rendben lesz és választ kapok a kérdéseimre. :) De addig is kíváncsi vagyok kinél volt ilyen probléma.

22/N

2015. ápr. 8. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
7 éves a kérdés, azóta már biztosan kaptál választ. Én úgy tudom lehet gyermeket vállalni, és van erre példa is... A várandósság tervezés szakaszában a hepatológus kezelőorvossal is kell egyeztetni, s valószínűleg kelleni fog egy másik gyógyszerre való átállás, de mindenképp a kezelőorvos tudja az egyéni esetre vonatkozó ajánlást.
2022. jún. 7. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!