Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valaki úgy, hogy elmúlt...

Volt valaki úgy, hogy elmúlt a mellfeszülés?

Figyelt kérdés

általában majdnem egy hétog tart, felduzzadnak nagyra és mire ,egjön elmúlik. Most korábban kezdődött de alig 3 napig, nem intenzíven és mára egxáltalánne, fáj, és össze is ,mentek.. Április 11 felé nwm várom. Bajon lehet baba tünet? :)

Nem kéremhogy mondjátok, hogy terhes vagyok,csak érdekl a tapasztalat. Izgalmas a reménykedés :)

2015. ápr. 7. 09:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért, gyorsan pötyögtem. :)
2015. ápr. 7. 09:33
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem személy szerint az első trimeszter után elmúlt addig viszont nagyon kényelmetlen volt hozzájuk sem tudtam érni.azóta semmi bajom sincs ,megváltozott kívül de nem érzékeny semmire.
2015. ápr. 7. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem sosem feszült a mellem terhesség előtt. Mikor már vagy 5 napja késett a menzi akkor kezdődött és olyan 8 hetes terhesen enyhült majd 13-14 hetesen elmúlt.

A mellfeszules érdekes dolog mivel sok nő alapból tapasztalja menzi előtt, így utalhat arra is. Most hogy neked pont hogy elmúlt... Sok nőnek terhesség előtt pont hogy nincs szokásos pms tünete.

2015. ápr. 7. 11:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) izgulok :)
2015. ápr. 7. 13:35
 5/6 A kérdező kommentje:
+++! :)
2015. ápr. 8. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Szuper!!!!!

Szívből gratulálok!

Jó egészséget nektek!

:-)))

2015. máj. 28. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!