Fogamzásgátló abbahagyása után mikor menjek először nőgyógyászhoz?
Mikor volt az utolsó rákszürésed? Mert azt ugye évenként meg kell csináltatni.
Ha az volt az utobbi 1 évben akkor csak akkor menjél amikor a köv rákszürés aktuális lenne.
Ha viszont nem volt rákszürésed évek óta akkor mindenképpen menj el egy rákszürésre.
1 évig mindenképpen természetesen az érzéseitekre hivatkozva kelle próbálkozni, se hömérözés, se a napok számlálgatása, csak akkor szerelmeskedni amikor azt megkívánjátok. Amit figyelhetsz, hány napos ciklusok állnak be, rendszeres-e a ciklusod. De ha nem rendszeres akkor is simán teherbe eshetsz. Gondolom enm egy kényszer gyereket akarsz, hanem szerelem gyereket.
Amit én furának találok, hogy még abba sem hagytad a gyógyszert, de már rágörcsölsz a témára, már most mindenáron terhes akarsz lenni.
Szerintem itt semmi rágörcsölés nincs a témára, bírom amikor valaki, csak úgy hozzávágja a kérdezőhöz az ilyesmit. Ha egy kicsit utána olvasnál, akkor alapjáraton mindenkinek azt ajánlják, hogy vizsgáltassa ki magát gyerek vállalás előtt, csak sokan inkább simán belevágnak, rákszűrés és társai nélkül...
No de, szerintem amint elfogyott a bogyó bejelentkezhetsz a nőgyógyászodhoz, ő szépen el fogja mondani, hogy milyen kivizsgálásra van szükség és azt mikor kell elkezdeni. Főleg mivel hormonproblémád van, így lehet, hogy neked gyógyszerre is szükséged lesz a teherbeeséshez.
A hőmérőzést én személy szerint nem ajánlom, inkább próbálkozz ovuteszttel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!