Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 dpo-n megugrott a hőm...

14 dpo-n megugrott a hőm akkor holnap reggel tesztelhetek?

Figyelt kérdés
Eddig semmi mensis tünetem nincs.Kedden szurkált a méhem és a petefészkem majd péntek délután nyomott,fájt a bal petefészkem.Tegnap délután meg görcsölgetett a hasam de minden elmúlt ma reggelre és megjelent a mellfájdalom.
2015. ápr. 5. 19:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

A ma reggeli teszt negatív a hőm is esett,szerintem itt nincs baba.Mensis tünetek nincsenek a melleim fájnak egyedül.Ha nem jön meg pár napon belül pénteken ismétlek...

[link]

2015. ápr. 6. 09:48
 12/21 anonim ***** válasza:
:( ameddig nem jön meg van remény. Nem fix hogy mindenkinek ugyanakkor mutatja ki a terhességet.
2015. ápr. 6. 10:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Az agyam eldobom evvel a tesztel mintha lenne rajta valami,de még sincs....
2015. ápr. 6. 10:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Kint a szabadban fotózd le .mutiiii :)
2015. ápr. 6. 10:45
 15/21 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttünk Barátnőmmel mivel képen nem látszik semmi és fénynél is csak dereng így negatívnak vesszük :)

[link]

2015. ápr. 6. 10:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát ha fenynel valami látszik akkor várjuk az ismétlést pár nap múlva. :D

Így képen nem látszik tényleg de majd pár nap múlva hatha :D

2015. ápr. 6. 11:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2015. ápr. 8. 11:37
 18/21 A kérdező kommentje:

Szia!

Ma esett egy kicsit a hőm,de szerintem csak azért mert hamarabb keltem viszont holnap reggel időben tudok mérni hőt és ha még mindig fent lesz és nem esik jobban akkor veszek tesztet és megcsinálom.Egyébként nincs semmi mensis tünetem még mindig.A cicik fájnak plusz tegnap este volt fürdés után valami nagyon híg fehér folyás.

A görbém ilyen:

[link]

2015. ápr. 8. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Hátha :) reméljük csak korán teszteltél és a következő pozitiv lesz.
2015. ápr. 8. 20:52
 20/21 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet.Én látok rajta élőben csíkot,de van aki azt mondja,hogy szürke....
2015. ápr. 9. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!