Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 dpo-n megugrott a hőm...

14 dpo-n megugrott a hőm akkor holnap reggel tesztelhetek?

Figyelt kérdés
Eddig semmi mensis tünetem nincs.Kedden szurkált a méhem és a petefészkem majd péntek délután nyomott,fájt a bal petefészkem.Tegnap délután meg görcsölgetett a hasam de minden elmúlt ma reggelre és megjelent a mellfájdalom.
2015. ápr. 5. 19:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
15. dpon ki kell mutatnia, szorítok :D
2015. ápr. 5. 19:39
 2/21 A kérdező kommentje:

Akkor reggel megcsinálom az egyetlen tesztem.Remélem kimutatja a 25-ös :).

Viszont egy kicsit félek a görbémtől mert nem egy tipikus terhesgörbe...

2015. ápr. 5. 19:49
 3/21 anonim ***** válasza:
Nincs két egyforma görbe. Mikor nekem meg kellett volna jonnie akkor görcsölt a hasam de másnapra nekem is teljesen elmúlt és vérzés sem jelentkezett, ez nekem jó jelnek tűnik. Nyilván a teszt többet tud mondani majd. :)
2015. ápr. 5. 19:55
 4/21 A kérdező kommentje:

Én is nagyon reménykedek.Eddig mensi előtt már 2 nappal barnáztam most meg semmi.Ovu után egyből fájni szokott a mellem ez sem volt csak ma jelentkezett.Vizes folyás helyett meg krémes van.

A görbém meg ilyen ezért félek:

[link]

2015. ápr. 5. 20:00
 5/21 anonim ***** válasza:
Nem kell. :) ovu után szépen emelkedett a hő, van benne egy kis esés ami normális, Elvileg ilyenkor egy napra csökken az ösztrogén szintje vagy ilyesmit olvastam viszont maga a beagyazodas is okozhat hőmérséklet esést. Nekem nem tűnik rossznak ez a görbe. Ugye majd irsz reggel? :D
2015. ápr. 5. 20:15
 6/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást :)!

Holnap reggel mindenféleképp írok.A mai napot nagyon nehezen bírtam ki,hogy ne teszteljek úgyhogy holnap reggel fogok :)

2015. ápr. 5. 20:20
 7/21 anonim ***** válasza:
Nikol? Ismerős a görbe csak azért :)szerintem tesztelj holnap sok sok sikert puszi T :)
2015. ápr. 5. 20:54
 8/21 A kérdező kommentje:

Igen T :).Amott nem írt senki így egész nap ezen kattogtam,hogy milyen is a görbém....

Holnap reggel tesztelek és írok!Remélem jó hírekkel jövök!

Puszi

2015. ápr. 5. 21:02
 9/21 anonim ***** válasza:

Tuti terhes vagy szerintem :)

Reggel írj.

3 gyerkőc anyuja

drukkolok

2015. ápr. 5. 23:20
 10/21 anonim ***** válasza:
Na?
2015. ápr. 6. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!