Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 mm petezsak van meg remeny?

14 mm petezsak van meg remeny?

Figyelt kérdés
Ciclus szerint 7 hetes eko szerint 5 hetes...az orvos mondta hogy nem szereti hogy nincs meg szikholyah:(.megis azt mondta varjunk meg 2 hetet es meglassuk. Szerintetek lehet meg vmi?

2015. ápr. 4. 06:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Ahogy mondja, majd meglátjuk... Szikhólyag már tényleg jó lenne, ha lenne, de hátha ciklus végén fogant. Én nem várnék a köv UH-val két hetet. Húsét utánra visszarendelnélek. Sok sikert!
2015. ápr. 4. 07:04
 2/8 A kérdező kommentje:
19iken marcius lettek pozik a tesztek... Marcius 11re vartuk a mensit
2015. ápr. 4. 07:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 ilyen érvényű uh-m volt. Az egyik sikerült. A sikeres terhességnél a petezsàk 14*8 mm volt, benne semmi. 4-5 hetes terhességet írt a dokim a papìrra. Kontroll 10 napra volt, akkor már szìvhang is volt. Kaptam progeszteront az előzmènyek miatt.
2015. ápr. 4. 07:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia én menszi szerint 8 hetes voltam mikor az első uh-ra mentem. Ott meg aut mondták hogy hát épp hogy 7 hetes. Aztán múlt hêten megyek a 12hetes uh-ra, mondják hogy még nagyon kicsi nincs 12 hetes csak 11. Meghát minek van a védőnői szolgálat, miért nem tudjuk rendesen kiszámolni hogy hány hetes terhes vagyok..

Na mindegy lényeg az hogy menszi szerint 13, uh szerint csal 11hetes vagyok. Nálad is remélem csak erről lesz szó.

Ja én az első terhességemnél azt csináltam mivel az első uh-n nem láttak még szívhangot, mondták menjek 2 hét múlva. Erre én megjelentem egy hét múlva, mondván a köv

héten nem tudok eljönni a munkahelyről...( már ekkor láttak szívhangot uh megnyugodtam)

2015. ápr. 4. 08:17
 5/8 anonim ***** válasza:

A petezsak merete szerint 7 hetes vagy.

Ezt a doki is tudja, de van egy olyan szabaly, hogy amig nem lathato embrio, addig nem irhat 5 hetnel tobbet.

Van, akinel csak 8 hetesen latszik eloszor az embrio.

Az viszont valoban furcsa, hogy 7 hetesen nem latszik a szikholyag...

A jovo heten menj el masik dokihoz.

2015. ápr. 4. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Valóban kellene lennie már legalább szikhólyagnak.

DE menj el másik dokihoz.

2015. ápr. 6. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:

4 eve sajnos en ezt mar megtapasztaltam :(

Remelem neked nem igy lesz.

2015. ápr. 6. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges aggodnod! Kesobb fogant a baba! Nekem menszesz elmaradas utan 10. Napon lett kukás pozitiv!! :)) es mikor 7. Hetben nezett a doki meg a papirra is rairta hogy a szamoltnal 2 hettel fiatalabb!! :D ugyhogy nyugi van! Legy pozitiv!!
2015. ápr. 7. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!