14 mm petezsak van meg remeny?
Szia én menszi szerint 8 hetes voltam mikor az első uh-ra mentem. Ott meg aut mondták hogy hát épp hogy 7 hetes. Aztán múlt hêten megyek a 12hetes uh-ra, mondják hogy még nagyon kicsi nincs 12 hetes csak 11. Meghát minek van a védőnői szolgálat, miért nem tudjuk rendesen kiszámolni hogy hány hetes terhes vagyok..
Na mindegy lényeg az hogy menszi szerint 13, uh szerint csal 11hetes vagyok. Nálad is remélem csak erről lesz szó.
Ja én az első terhességemnél azt csináltam mivel az első uh-n nem láttak még szívhangot, mondták menjek 2 hét múlva. Erre én megjelentem egy hét múlva, mondván a köv
héten nem tudok eljönni a munkahelyről...( már ekkor láttak szívhangot uh megnyugodtam)
A petezsak merete szerint 7 hetes vagy.
Ezt a doki is tudja, de van egy olyan szabaly, hogy amig nem lathato embrio, addig nem irhat 5 hetnel tobbet.
Van, akinel csak 8 hetesen latszik eloszor az embrio.
Az viszont valoban furcsa, hogy 7 hetesen nem latszik a szikholyag...
A jovo heten menj el masik dokihoz.
Valóban kellene lennie már legalább szikhólyagnak.
DE menj el másik dokihoz.
4 eve sajnos en ezt mar megtapasztaltam :(
Remelem neked nem igy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!