Császármetszés után legkorábban mennyivel lehet teherbe esni? Vagy mennyi idő kell hogy elteljen a két szülés között?
Szia
Nagyon sajnálom ami veletek történt!
Az én fiam 10 hónapos volt mikor teherbe estem újra.
A dokim nem mondta hogy gond lenne,de valószinű ez is császár lesz, a hegtől függ.
De amúgy mikor szülés után rá kérdeztem nekem is 1 évet mondott.
Szerintem ha a 6 hónap letelt és felvagytok készülve vágjatok bele nyugodtan baj nem lesz.
Sok sikert és inden jót Nektek!
Nagyon sajnálom, ami Veletek történt!
Én a 6 hetes kontrollon kérdeztem meg a dokimat, hogy mikor jöhetne a következő baba. Ő azt mondta, hogy gyakorlatilag bármikor, viszont ha 1 éven belül szülök, akkor tutira császár, 1 év után pedig a heg vastagsága a mérvadó.
nagyon sajnálom! Nekem 6 hónapot mondott, annyit kell várni a következő teherbeeséssel. De tény, hogy minél kevesebbet vártok, annál nagyobb az újabb császár valószínűsége.
Teljes szívemből kívánom, hogy hamarosan szülessen egy egészséges, csodás kisbabátok! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!