Függ a csík erőssége attól, hogy mennyi vizet iszom? 4 nap késés után már erősnek kéne lennie, ugye?
Figyelt kérdés
Ma reggeli tesztem halvány pozi, de kicsit aggódom, amiért halvány. Lehet azért halvány, mert sok vizet iszom? A vizeletem sosem sárgás, olyan fehér majdnem mint a víz. Emiatt lehet halvány a teszt? 4 nap késés után már erősnek kellene lennie?2015. ápr. 3. 20:54
1/7 anonim válasza:
INkább ahhoz van köze, hogy mikor volt a peteérésed.
2/7 anonim válasza:
Ha több folyadékot iszol attól lehet halványabb de pont ezért van a reggeli első vizelet, úgy még mindig jobb mint este 3 liter víz után.
Nem baj hogy halvány. Az a lényeg hogy pozitív. Volt itt kismama halvány pozi teszttel (láttuk a tesztet, tényleg halvány volt) elment vérvételre és ezer körüli volt a hcg a vérében. Az azért nem rossz pár napos kimaradásnál.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem a reggeli sem első vizelet, mert éjjel is ki kell menjek. És iszom is éjjel is. Reggel is sokat és fehéret pisilek. Na, de próbálok nem aggódni miatta. Csak már volt sajnos halvány pozitív tesztem, amiből végül nem lett baba, így egy kicsit beparáztam most.
2015. ápr. 3. 21:03
4/7 anonim válasza:
Hát ha idegeskedsz azzal nem lesz jobb. Lehet pár nappal később is lehetett péd. De a pozitiv az pozitiv, ez a lényeg.
5/7 anonim válasza:
8 óra nem ivást, nem pisilést tekintünk reggeli első vizeletnek. Ilyen feltételekkel nekem 4+5 hetesen lett totál erős reggelre, egyébként úgy, hogy éjjel ittam, és pisiltem is 8 hetesen is baromi halvány volt. 20 hetes kismamam
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Próbálok ma már nem nagyon inni este és reggel tesztelek megint.
2015. ápr. 4. 15:01
7/7 A kérdező kommentje:
Ma is halvány... nem tudom mire gondoljak, 1 hét késésnél már erős kéne legyen...:(
2015. ápr. 5. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!