Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hét késés 2 negativ teszt...

Judit20 kérdése:

1 hét késés 2 negativ teszt de a ma reggelin a kontrol csik is csak félig jött ki akkor még se vagyok terhes?

Figyelt kérdés
A mellem feszül és a petefészkembe néha bele szúr
2011. jan. 21. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ... :( Bár azt mondják, hogy 2 hét késés után mutat igazán biztosat a teszt! Várj még egy picit, esetleg keresd fel a dokidat, hátha Ő többet tud mondani! Én 3 hét késéssel csináltam tesztet és nekem rögtön kijött a két csík de akkor már igen csak sok idő telt el! (Nekem egyébként is rendszertelen a ciklusom ezért nem is gondoltam rögtön arra, hogy esetleg baba van a dologban) Drukkolok Neked ha babát szeretnél! :)
2011. jan. 21. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a kontroll csík csak félig jött ki, akkor rossz volt ez a teszt, csinálj egy másikat.
2011. jan. 21. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
igy van rossz volt a teszt
2011. jan. 23. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem olyan régen én is így voltam sajnos... Hibás a teszted.
2011. jan. 23. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne pazarold a pénzedet tesztekre, menj el nögyogyihoz és mond, hogy szeretnél egy vérvételt, hogy terhes vagy e! Sokkal biztosabb, már kora terhességet kimutat, ha reggel mész du. megtudod az eredményt!
2011. jan. 23. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Tesztelj Gabriel vagy Lily teszttel, szerintem megbízhatóak, ekkora késésnél főleg.
2011. jan. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!