2/15 anonim válasza:
Hááát.....látom miért kérdezed,de elég halvány.Ugy néz ki mint egy halvány pozi teszt.A szinét nem látom,rózsaszin?
4/15 A kérdező kommentje:
Élőben rózsaszínnek látom.
2015. ápr. 3. 16:14
5/15 A kérdező kommentje:
Azért lenne fontos, mert én halvány pozitívnak látom, ami nem lenne jó. Volt egy nagy betegségem, ct, röntgen ezerrel, és nem lenne most jó egy baba sajnos. Úgy gondoltam, hogy több szem többet lát. Most egy kicsit megnyugodtam. Egyébként több mint egy hete késik.
2015. ápr. 3. 16:22
6/15 anonim válasza:
Ez sztem halvanypozinak is gyenge, a halvanypozinal is latszik a rozsaszin csik egesze. Ha egy hete oesik, akkor meg mar le kene ugrania a kepernyorol!
7/15 anonim válasza:
Ha érdezni kell, akkor nyilván negatív.
8/15 anonim válasza:
Én tudom, hogy mindenki mást írt, de mivel nekem van egy 3 évesem, meg egy 18 hetes magzatom is épp ugyanilyen tesztből, ezért nem zárnám még ki a terhességet.
9/15 anonim válasza:
Én látok valamit... Még tesztelj pár nap múlva.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, kérdezem, mert sokat böngésztem ezen az oldalon és elbizonytalanodtam az olvasottakon. Sokaknak született babájuk nagyon halvány tesztekből.
2015. ápr. 3. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!