Mit gondoltok? Negatív - pozitív? Én nagyon vékonyan és nagyon halványan látok ott valamit. Tegnap esti.
2015. ápr. 3. 12:02
4/19 Lencsibaba0121 válasza:
Én is negatívnak látom! :(
5/19 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 3. 12:15
6/19 anonim válasza:
én mintha látnék távolabb valami halvány rózsaszín csikot de lehet csak káprázik a szemem
7/19 anonim válasza:
holnap reggeliből csinálj egyet és ha akkor is látsz valamit akkor az már bíztató. mikorra nem várod?
vagy már késik? tünetek?
8/19 A kérdező kommentje:
Késik... Semmi tünetem Még max annyi hogy fáradt vagyok.
2015. ápr. 3. 12:20
9/19 anonim válasza:
bíztatni nem bíztatlak de nem is mondom hogy tégy le róla :)
Holnap reggeliből ,mert 2 naponta frissül a hcg koncentráció a vizeletben ami 2 naponta újul meg
a 10 es teszt a legérzékenyebb
bár én 25-össze csináltam 1-2 napot késett meg nekem voltak tünetek iszonyú ciciérzékenység és kívántam a sósat meg fájt a hasam alja..
remélem hogy baba van a dologban. :)
10/19 anonim válasza:
én is látok valamit , de én is csak tudom írni hogy reggel az első pisiből csinálj tesztet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!