Mit gondoltok? Negatív - pozitív? Én nagyon vékonyan és nagyon halványan látok ott valamit. Tegnap esti.
2015. ápr. 3. 12:02
12/19 anonim válasza:
A 2. terhességemnél nekem is ugyan ilyen volt. Először nem lehetett semmit látni. rá egy olyan 20 percre már halvány 2. csík ott volt. Terhes voltam. Most megint ez a helyzet. nagyon, nagyon halvány csík, éppen hogy csak lehet látni. De fogalmam sincs hogy az vagyok, vagy sem. MInden esetre halkan gratulálok :)
13/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, halkan akkor gratulálok én is neked! Hát meg lepett nagyon ez a teszt,én amikor megcsináltam egyből kijött aztán így néztem is hogy mi van? Aztán ahogy ment fentebb eltűnt és a kontroll jött ki erősre. Ma reggel meg néztem újra és láttam nagyon nagyon halványan meg vékonyan. Össze néztem egy régi tök egyértelmű negatívval,és látszik ezen hogy ott van valami
Holnap reggel újra tesztelek :)
2015. ápr. 3. 13:29
14/19 anonim válasza:
A világon semmi nem látszik rajta. Ettől függetlenül csináld meg holnap reggel (vagy még jobb mondjuk hétfőn reggel), lehet, hogy az mutatni fog valamit. Ez most negatív.
15/19 anonim válasza:
Negatív. Tesztelj 2-3 nap múlva, reggel.
16/19 anonim válasza:
Valami van ott.2 nap mùlva reggeli pisiböl tuti az eredmèny.
17/19 anonim válasza:
Nagyon vékony a csík,de én is látom!Csatlakozom az előttem szolohoz,egy ujabb teszt biztosat mutat majd :)
18/19 anonim válasza:
12-es vagyok:
Halkan köszönöm. De várok még egy kicsit. Előbb utóbb úgy is kiderül. A második terhességemnél a Clear Blue mutatta ki biztosra, És 1-2 hetet mutatott a kijelzőn. A többi teszt, nagyon nagyon halványat mutatott, és azt is 20 perc múlva. De szinte kíváncsiságból mindennap teszteltem, és soha nem kaptam egyértelmű választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!