12/18 anonim válasza:
Mit gondolok? Hogy X-epil...és ez a teszt sajnos mostanában ilyen.
Sokakat becsapott itt is volt nem egy kérdés róla, nem volt baba.
Tegnapelőtt én is így jártam :(
De neked kívánom, hogy ne így legyen!
13/18 anonim válasza:
Nekem az xepiles tesztek az elmúlt évben mindig valós eredményt mutattak. Ha 1 csík volt, megjött, márciusban lett 2, és terhes is vagyok. Érdekes, nem várt után 2 nappal csináltam, és se a szememet nem kellett mereszteni, se negatívba nem kellett áttenni, hogy rájöjjek, az bizony pozi...
14/18 anonim válasza:
Nekem is ilyen lett múltkor az xepil, kétszer is, megjött utána.
15/18 A kérdező kommentje:
Érdekes tényleg, hogy ennyi panasz van erre a típusra :(
Egyébként nekem is megjött, bár akkor ez a teszt egy nagy nulla.. Többet nem fogok venni az biztos.
2015. ápr. 2. 20:44
16/18 anonim válasza:
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Nem tudom, mit kell csodálkozni, hogy a teszt negatívat mutat, és megjön. Ezért nem a gyártó a hibás.
17/18 anonim válasza:
Kedves utolsó, hát ez haláli. :D És teljes mértékben igaz.
18/18 anonim válasza:
16-os, ez nekem is nagyon bejött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!