Mit gondoltok erről a tesztről?
2 hete késik, ciklusaim átlagosan 31 naposak. Terhességi tüneteim is vannak. Ez a teszt délelőtt készült, nem első vizeletből. Rossz volt a teszt? Vagy nagyon eláztattam?
Azt gondolom hogy negatív.
De miért szedted szét?
Nekem elázottnak tűnik!
De két hét késés után már igen csak pozinak kellene lenni!
Nekem egy honap utan jelezte ki hogy terhes vagyok, addig megvoltak a tunetek es megis negativat teszteltem aztan mar 2 naponta csinaltam egy tesztett es kb az 5 heten lett pozitiv. En x-epiles tesztett vettem mert abban 2 van es nem draga. Valamint ugy voltam vele, hogy 2bol 2 csak nem rossz. Es nem is volt. Csak egyszeruen nem volt annyi hcg bennem, hogy kimutasa, rajtad all, hogy varsz-e meg vagy elmesz a dokihoz. O ugyis azt mondana, hogy tul koran mentel, aztan, ha van valami akkor meg hetente visszahiv... Szerintem ritka az olyan no akinel 3 nap utan kimutatja, mint ahogy irja a teszt.
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!