Mit gondoltok erről a tesztről?
2 hete késik, ciklusaim átlagosan 31 naposak. Terhességi tüneteim is vannak. Ez a teszt délelőtt készült, nem első vizeletből. Rossz volt a teszt? Vagy nagyon eláztattam?
Utolsó hozzászóló! Ha jól értem, akkor több mint két hétig semmit sem mutatott a teszt neked? Mindenki azt mondja, hogy ez nem igazán lehetséges, de Te vagy itt az élő példa.
Nekem meg pont az a gyanús, hogy nov. 18-a körül vártam a mensit. Utoljára előtte két nappal, tehát 16-án voltunk együtt a férjemmel. Gondoltam késik a mensim, néha szokott pár napot, de előtte mindig van cicifájásom. Most ez nem volt, csak az a mindjárt megjön érzés, szurkálás kb. egy hétig. Most talán a mellbimbóm duzzadtabb és sötétebb mint volt. Étvágyam sincs túl sok, fáradtabb vagyok estére, és a reggel még viszonylag lapos hasam jobban kidomborodik és húz már este felé, de nem fájdalmasan. Persze ezek lehetnek millió más dologtól, csak furcsa az egybeesés. Idegesít, hogy érzem van valami, a teszt pedig (nem egyértelműen, de)negatív, vagy hát láttátok tegnap mit mutatott.
Koszi. Tenyleg hihetetlen, de ugy tunik en vagyok a kivetel, es tudod a kivetelek erositik a szabalyt.
Fogalmam sincs nalad mi lehet, nekem nem volt semmi tunetem leszamitva a "ne erj a melleimhez mert eltorom a kezed" erzest. Az meg elmult augusztus kozepere es azota is csak annyi van, hogy neha oldalba rugnak, de most belulrol. :)
Remelem te is johireket kapsz a dokitol. :) Addig meg ne stresszelj, mert nem tesz jot.
Sziasztok, update, ha esetleg valaki erre téved.
Szóval 3 napja voltam a dokinál. UH-n látszik valami, ami nagyon fiatal még, ha terhesség, de a doki azt mondta, ez még bármi lehet, olyan 40-60 % egy baba javára. Azt mondta várjunk két hetet, és akkor újra nézzünk rá. Szerinte ha van baba, akkor az nagyon korai lehet még, nincs 4 hetes (fogantatástól számítva), így tesztelnem is csak a jövő héten érdemes. Persze én nem bírok a fenekem ülni tétlenül, ezért ma csináltam egyet (délután), ugyanaz a halvány vmi, ami eddig, talán picit erősebb, de egyáltalán nem meggyőző, főleg az előző két terhességem tesztjeihez viszonyítva. Viszont, délután felé, esténként egyre álmosabb vagyok, melleim is teltebbek egy kicsit, étvágyam 0, csak nyelem a nyálam (bocs!), és olyan szédelgős vagyok, de már azt gondolom csak a természet viccel velem. Nehéz a várakozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!