Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van hogy mostanában...

Miért van hogy mostanában olyan sok negatív tesztes kérdés van, mikor már késett a mensi?

Figyelt kérdés
a tesztekkel lehet baj?egy csomó mindenki írja hogy késik,és még sincs pozitív teszt!
2008. aug. 26. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szia.szerintem nem a tesztekkel van a gond.amikor mi belekezdtünk a babaterezésbe,sokszor volt, hogy bizony 2,3 napokat késett a mensim,pedig eddig pontos volt.olyan is volt, hogy hetekkel elöbb jött meg.én a hormonokkal magyaráztam a dolgot.gondoltam a szervezetem készül a baba befogadására.meg nekem a dokim azt is mondta, hogy az ember többször lesz terhes, mint amennyiről ismerete van.sokszor megtermékenyül, de nem tud beágyazódni.az biztos, hogy a nagyon görcsölés az nem segít,sőt árt.én akkor lettem terhes amikor tuti nem foglalkoztam a babakérdéssel, mert lakásfelujjításba kezdtünk, és ugy gondoltam majd utána megint visszatérek a kérédhez.hát már az első hónapban jött a pozitív teszt.nálad is lesz siker biztos,én drukolok neked.

21 hetes kismama

2008. aug. 26. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
azért nem lehet tudni, mert a kérdezők nem írják meg utána hogy mi derült ki a nődokinál, mert kiderülhet, hogy baba van és akkor rosszak a tesztek, de lehet, hogy más baj van , azt viszont nem lehet a tesztek rovására írni, mert a nem terhességet nem is mutatja ki.
2008. aug. 26. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
velem is igy volt,mondtak is hogy nem vagy terhes,mert 6 nap keses utan ki kell mutatnia!de nem mutatta csak ma a hetedik napon,clearblue!!!!es nagyon eros vastag vonal!szoval jon a babam!orulok!
2008. aug. 26. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, túl sokat várunk a tesztektől. Nemrégiben neten egy doki azt nyilatkozta, hogy a beágyazódástól számított 10.napon biztosat mutat a teszt 99%-ban. Ami akárhogyis nézzük, 7-10 napos késést jelent valójában! Így is csak akkor, ha épp "félidőben" fogant a baba.

Szóval, egy mensi kimaradás bármikor előfordulhat, és ha az ember babát tervez, akkor 2 hét után már joggal fordul meg a fejében, hogy mi van ha tényleg sikerült.

A baj az, hogy nem bírunk várni. Támogatjuk a tesztgyártókat hónapról hónapra, jókat kaszálnak rajtunk, de ha várnánk 5 nappal többet, már meglenne az a potenciális pozitív.

2008. aug. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!