Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt mar peteeresem a lentiek...

Volt mar peteeresem a lentiek alapjan vagy sem?

Figyelt kérdés
Hetfon este ereztem mindket petefeszkem, korabbi tapasztalatok alapjan peteerest megelozo "fajdalom" volt. Aznap este nem tudtam ovu tesztet csinalni. Kedden es szerdan is tojasfeherjes valadekom volt, ami ugye szinten peteerest jelez. Ezeken az esteken viszont negativ volt az ovu teszt. Most mar semmilyen alhasi feszules nincs. Lehetseges, hogy hetfon lokodott ki a pete es azt ereztem? Akkor kedden a tojasfeherjes valadek normalis? Tapasztalatokra lennek kivancsi, mert mar 2.5 eve a babara varunk. Koszonom.
2010. febr. 17. 21:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehetett peteérés.

Nézd meg ezt, meg a végén ajánlott kapcsolódókat.

[link]

A peteérés napja egyébként az ovulációs teszten egy NEGATTíV nap, tehát jó eséllyel hétfőn volt tüszőrepedés és kedden gyakorlatilag egész nap termékeny voltál.

2010. febr. 18. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!