együtt lenni se lennék vele, nem hogy közös családot alapítsunk
2015. márc. 25. 16:04
12/20 anonim válasza:
Nem! Nem! Nem! Azelottem szolokkal ertek egyet. Nem is lennek mar vele. Gyorsan hagyd el es keress olyat aki szeretetbol akar veled babat es nem tenyeszkanca vagy neki!
Legyszi legalabb te tiszteld magad ennyire, h elhagyod!
2015. márc. 25. 16:48
13/20 anonim válasza:
Motoszkal a fejemben, hogy miert teged oko es te miert hiszel neki? Elmondanad miert ment el a baba, marha van oka?
2015. márc. 25. 18:35
14/20 anonim válasza:
Ilyen emberrel együtt sem lennék!!!!! Már rég kiadtam volna az útját, az első adandó alkalommal!!!!
2015. márc. 25. 19:09
15/20 A kérdező kommentje:
Progeszteron hianyba .
2015. márc. 25. 19:35
16/20 anonim válasza:
??? Miért nem hagyod ott???
2015. márc. 25. 19:38
17/20 anonim válasza:
Gondold át, hogy biztosan vele akarod-e leélni az életeded. Szerintem a tanulátlanság miatt mond ilyeneket, lehet hogy komolyan gondolja, nem érti hogy nem a te hibád volt.
2015. márc. 25. 20:18
18/20 anonim válasza:
A vetélés már önmagában egy tragikus élmény, amire egész életedben emlékezni fogsz. Ilyenkor egy normális embernek együtt kell érezni veled, vigasztalni (egymást).
Egy normális ember ezt tenné. Én nagyon ki lennék akadva, kell bizonyos (érzelmi) intelligencia a férfi részéről, hogy tisztán lássa a helyzetet.
Te is fogsz találni olyan férfit, aki kedves, intelligens, szeretetteljes, nem tesz különbséget a férfi és a nő között (előbbi javára), van közös témátok, meghallgat, ad a véleményedre! Én szerencsés vagyok azt hiszem! :) Csak keresni kell!
2015. márc. 25. 21:03
19/20 anonim válasza:
Jesszus de hát hogy tehetnél a progi hiányról? Sajnálom a vetélést, egyáltalán nem a te hibád és én úgy otthagynám a férget mint a sz*r.
2015. márc. 25. 21:15
20/20 Eufrozi válasza:
A Te életed,de ha szülsz neki szerintem csak rosszabb lesz.Ha lesz babátok attól még nem lesz jobb a kapcsolatotok,sőt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!