Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehetséges az, hogy...

Hogy lehetséges az, hogy eddig nem éreztem meg az ovulációm, most meg érzem az előjeleit?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy holnap vagy holnapután lesz ovum és már egy hete fáj a derekam, érzékeny a mellem, hányingerem van. Néha görcsölök és szurkál az alhasam jobb és bal oldalon. Ja, meg előjöttek a pattanások is. Miért most érzem ezeket? Ezelőtt miért nem?
2010. febr. 17. 11:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Talán mert nagyon babát akarsz, és az agyad hat a testedre.

Nekem átlagosan 28-29 napos ciklusom volt, de sose volt pont ennyi, 26-35 között ingadozott. Aztán amikor elkezdtünk a babával próbálkozni, beállt óraműpontosságú 28 napra. Hogy miért? Ki tudja...

2010. febr. 17. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!