Mutatnátok képet szellemcsíkos tesztről?
Figyelt kérdés
Sürgős, mert nagyon vegyesek a tesztjeim, és nem tudom, hogy valóban halvány pozitívak lettek-e. Rózsaszínesek, nem szürkék.2010. febr. 17. 09:42
1/11 anonim válasza:
Képem sajnos nincs,de aminek szine van az nem szellemcsik!!A szellemcsik ott van,de szintelen...szerintem van remény
2/11 anonim válasza:
Ha rózsaszínek és nem szürkék akkor bizony lehet picit örvendezni!
Mutasd meg te,hogy milyenek lettek és meglátjuk! :)
A szellemcsík nem is látszik a fotón!(szerintem)
3/11 A kérdező kommentje:
Kiírtam egy másik kérdést is, ott írtam, hogy nem szoktam eltenni bacik miatt, és még a fényképezés sem jutott eszembe soha. Pár napja kezdtem itt olvasgatni és láttam sokan fényképezik le a teszteket. Ezért reméltem valaki dokumentált már ilyet.
A hormonzavar/ciszta/terhesség kérdést írtam ki nemrég.
2010. febr. 17. 10:04
4/11 anonim válasza:
Itt van egy csomó fotó, ha lejjebb görgetsz: [link]
5/11 anonim válasza:
sztem ha roszaszin az nem rossz, a szürke a rossz. nekem volt szürke, nem voltam terhes, 3 év után az eslö tesztem nagyon halvány rozsaszin volt délután, és egy hétig nem is erösödött, most 18 hetes vagyok,.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnéztem, a kettős szellemcsík felett lévő sorban a középső fotó eléggé hasonlít, de rózsaszín volt. Akkor szellemcsíkos lett volna 3 tesztem is? De akkor miért késik még minidg?
2010. febr. 17. 13:13
7/11 anonim válasza:
Mért gondolod , hogy szellemcsík ? :)))
8/11 A kérdező kommentje:
Mert most meg negatív lett 2 tesztem. Az egyik tegnap reggel. És már tényleg nem tudom mi lehet. Minnél többet olvasok utána, annál nagyobb kérdőjelek jelennek meg a fejemben. :(
2010. febr. 17. 13:35
9/11 anonim válasza:
Szia! Ennyi teszt után miért nem kérsz az orvosodtól egy vérvételt? Seperc alatt kiírja az értéket, vagy hogy igen vagy nem, ill. ott a hüvelyi uh... és nem lennének kérdések. Ezekkel a bolti tesztekkel én sem vagyok kibékülve... menj tutira!
10/11 A kérdező kommentje:
Holnap megyek ki a háziorvosomhoz, hogy beutalót adjon vérvételre. Utána az eredménnyel tudok már menni a nőgyógyászomhoz. Fordítva direkt nem csináltam, mert 10ezer forintot minek adjak ki kétszer, először ő is csak vérvételt kérne.
2010. febr. 17. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!