Tesztelhetek már holnap?
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes holnap tesztelni, ha 27-re nem várom? Tehát 3 nappal korábban? Tudom, hogy ezen a pár napon nem múlik már a dolog, és megéri türelmesnek lenni, csak... csak. :D2015. márc. 23. 20:02
1/11 anonim válasza:
Peteérést nemtudod mikor volt?
2/11 A kérdező kommentje:
12-én este (13-án voltam vele dokinál, mondta, hogy megtörtént a dolog. Mármint a tüszőrepedés. Bocsánat, kicsit kavarba vagyok a szavakkal, jelentésekkel, mert itt németül beszélnek hozzám az orvosok. :D )
2015. márc. 23. 20:14
3/11 A kérdező kommentje:
Peteérés: der Eisprung, tehát tojásugrás. Ne kérdezd. :D Szóval megvolt a peteérés. Igen.
2015. márc. 23. 20:15
4/11 anonim válasza:
Ha akkor fogant akkor még biztosan nem mutatja ki :( Mert ugye legalább 14 nap kell neki. Te meg holnap a 11.-en leszel. De ismerem milyen érzés, ugyhogy ugyis ellősz egy tesztet holnap :) Csak ne csalódj ha negatív lesz. Majd írd meg, én nagyon drukkolok :)
5/11 A kérdező kommentje:
Valószínű, van betárazva vagy 3. :D :D Megírom, köszönöm a drukkolást. :D Nálad is ez a helyzet, vagy már túl vagy rajta?
2015. márc. 23. 20:35
6/11 anonim válasza:
Én 26-ra nem várom és ma d.u teszteltem.Én negatívnak látom,de mások szerint halvány pozi.Fel is tettem ide.Drukkolok!
7/11 anonim válasza:
Én már túl vagyok rajta, csak emlékszem hogy a második gyerkőcnél énis teszteltem szinte 2 naponta :) Aztán 4 hónap alatt sikeredett is összehozni :D
8/11 A kérdező kommentje:
Hát, várható volt, hogy negatív lesz még. Úgy néz ki muszáj vagyok várni még pár napot... :) Addig is reménykedek.
2015. márc. 24. 12:09
9/11 anonim válasza:
Én is teszteltem ma egy negatívat.De remélem,hogy csütörtökön pozit tesztelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!