Ha rendszeresen menstruálok, az azt jelenti, hogy van peteérésem?
Figyelt kérdés
Nem szoktam hőt mérni, se ovutesztet csinálni. Ha minden hónapban rendesen menstruálok, az azt jelenti, hogy van petérésem vagy nem feltétlenül?2015. márc. 23. 12:51
3/11 anonim válasza:
Nálam sajnos nem jelentette azt. Illetve elindult a peteérés, de nem történt meg a tüszőrepedés, ennek ellenére menstruáltam. Bár ennek jele az volt, hogy rendszertelenek voltak a ciklusaim, többnyire hosszúak.
Ám azért az esetek többségében normális ciklusnál van rendes peteérés. :)
4/11 A kérdező kommentje:
És akkor erre csak hőmérőzéssel jöhetek rá? Tőlem elég idegen, hogy reggel, az ébredezős szex helyett hőmérőt dugjak a hüvelyembe...
2015. márc. 23. 13:19
5/11 anonim válasza:
Sajnos nem feltétlenül jelenti.
Nődokitól kérj beutalót laborba és egy ciklusban végzett két vérvételből kiderül, hogy van e peteérésed.
6/11 A kérdező kommentje:
Vérvétel... azt nagyon utálom. akkor már inkább a hőmérő...
2015. márc. 23. 13:39
8/11 anonim válasza:
Azt mondják ha rendszertelen a ciklus illetve van barnázás is menzi körül akkor lehet nincs pé. Fordítva sajna nem jelenti az ellenkezőjét. Nem jön a baba vagy csak érdekel mert esetleg kezditek a próbálkozást?
Homerozessel azért már kiderül.
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs különösebb oka, hog erre gyanakodjak, 1szer már voltam terhes, de elvetéltem. Az a 2. hónapban összejött. Azóta ez az első próbálkozós hónap. Csak eszembejutott, hogy vajon biztos volt-e ovum.
2015. márc. 23. 14:03
10/11 anonim válasza:
Hát ha babát szeretnél, akkor akkor kezdj el barátkozni a vérvétellel, mert azért 1-2 vizsgálat nem árt a terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!