Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu teszt mutatja a terhességet?

Ovu teszt mutatja a terhességet?

Figyelt kérdés
9 napja volt ovulációm, de fáj az oldalam, szurkál már napok óta. Péntekre nem várom. Nem volt itthon teszt, de olvastam valahol, hogy az ovu teszt is kimutathatja a terhességet. Megcsináltam egyet reggeli pisiből és halványan ugyan, de pozitív lett. Szerintetek lehet ez terhesség, vagy ha nagyon halvány (bár szemmel látható), akkor az nem jelent semmit? Még nem nagyon ismerem az ovu teszteket. Köszi, ha segítesz!
2015. márc. 22. 13:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem 10es terhességi teszttel. Halvány pozitív lett. Köszönöm a válaszokat. Kicsit örülök, de nem nagyon, még bármi lehet, ezért nem szabad előre tesztelni, csak nehéz 4 év után...
2015. márc. 23. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!