Az ovulációs teszt kimutatja a terhességet?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ma vagyok a ciklusom 27. napján, az ovulációm a ciklusom 20. napján volt (a fertilityfriend szerint, szerintem egy kicsit hamarabb lehetett). Ma is csináltam egy ovulációs tesztet (ne kérdezzétek miért, csak úgy jött az ötlet) és pozitív lett. Azon kívül, hogy majd' szét szakad a derekam (ilyen nem szokott lenni), görcsölget a hasam alja, mint mikor megjön, főleg ha ülök és nyomódik és mindjárt megjön érzésem van, más tünetem nincs. Első terhességem korai szakaszában a mellem majd szét szakadt úgy fájt és aludtam volna. Szóval ez lehet terhesség, vagy mitől lett most is pozitív az ovu tesztem? Bocsi, ha egy kicsit hosszú lettem.2015. márc. 3. 15:33
1/3 anonim válasza:
Nem mertv az nem hcg szintet méri. De valaki szokta használni jóstesztként de ez vagy bejön vagy nem.
2/3 anonim válasza:
Ha 7 nap telt még csak el, akkor nem mutatja ki. Ha ovutesztet hasznâlsz jóslónak, azt ugyanúgy reggel kell, mint a terhességit, mert ha du csinâlod, akkor a következõ tüszõket mutatja h érnek. De lehet spontán tüszōrepedésed is most. Hány naposak a ciklusaid? Mit értesz pozinak? Van kér csík a teszten, vagy a csík erõsebb mint a kontroll csík/mert csak ebben az esetben pozi/
3/3 anonim válasza:
Illetve ha terhes is lennél és ezt mutatja, akkor is minimum két-három nap csinálni kell tesztet, mert itt is érvényesül h csak akkor mutat helyeset, ha a csík erõsödik az elõzõ naphoz képest! És ebben az esetben is csak 70%-os az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!