Van itt olyan, akinek csak több nap késés után mutatta ki a teszt a terhességet?
10. napja késik, eddig tesztek negatívak, a tegnapin van egy nagyon halvány csíkocska, alig észrevehető, de azért ott van. Persze, tudom, hogy normális esetben már erősnek kellene lennie, de sokat olvasgattam a témában és sok kismama írta, hogy nekik csak x nap, hét után mutatta ki a terhességet, esetreg ki sem mutatta csak a doki látta uh.án. Ilyen esetekről szeretnék többet tudni, hogy alakult a terhesség, esetleg lehet-e tudni, hogy mi volt az oka annak, hogy ilyen sokára mutatta ki, mikor sokaknak nemvárt előtt 2 csík van, egészséges lett-e a baba, mennyi idő után muttta ki, stb, mindent.
Nagyon köszönöm a válaszokat
Időn belül, itt van
Tudom, így nem látszik, élőben jobban észrevehető, bár tudom, hogy nagyon nagyon halvány. Így képen én se látom, de élőben látja a férjem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!