Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napkozbeni. Hoemelkedes...

Napkozbeni. Hoemelkedes utalhat terhessegre?

Figyelt kérdés

Peteeres ota mindennap napkozben is fent van a hom

37.2-37.4 kozott mozog. Reggeli hom is magas termeszetesen.

2015. márc. 21. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztosat nem írhatok, de ha nincs semmilyen más tüneted (mármint nátha vagy ilyesmi), akkor éppen lehet annak a jele. Én a napközbeni magas hőt inkább a pozitív teszt után (tehát később) tapasztaltam, az első 12 hétben. Az is igaz, hogy nem mértem a hőmet nap közben, amíg nem tudtam a terhességről. Szóval elvileg lehetséges. Drukkolok, majd írj, hogy milyen lett a teszt, gondolom csinálsz egyet majd. Mikor (nem) kellene megjönnie?
2015. márc. 21. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Az ég világon semmit nem jelent!!!Komolyan mondom.Nekem ovu után amikor 36,7 a reggeli hőm akkor is simán felmegy 37,4-is a nappali hőm pedig nem sikerült még eddig teherbe esnem.Erre nem tudsz alapozni.Várd ki,hogy megjön-e vagy sem és ha nem jön meg és a reggeli hőd is magas akkor van okod reménykedni a babára.

Pl most kíváncsiságból megmértem a hőmet.Reggel 36,5 volt most meg 36,9 és kb ennyi ovu után is a külömbség a 2 mérés között.

2015. márc. 21. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Jövhet pentekre nem varom. Korai meg tesztelnem szerintem bar mar ugy ellonek egyet mar csak azert is mert kivancsi vagyok h ha sikerult a baby akk igazabol mikor ert celba :-D mert annyira soka voltunk egyutt ebben a honapban h akar egy spotan peteeresol is leheett a dolog. Bar a peteeresem azert meg nem volt olyan regen de hat a papirforma nem jelent semmit :-D
2015. márc. 21. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem ovu után előfordul ha fáradt vagyok akkor meg főleg. Azért mértem mert párom azt mondta meleg vagyok. De ez majdnem minden hónapban így volt.

Tudod terhesség esetén is feljebb megy a hő vagyis nem esik le de ezt már csak menzesz körül lehet megállapítani azt pedig ébredési hőmérséklettel. Szerintem ebből ne indulj ki. Ez annyit jelent hogy volt ovud ami jó dolog babát tervezve :) szorítok amúgy :)

2015. márc. 22. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a dpo 8. napján volt napközben hőemelkedésem es rázott is a hideg. Beteg nem voltam, és csak egy napig tartott. A nemvárt napján pozit teszteltem.
2015. márc. 22. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
En 3 honapja merem a hömet, a reggeli ebredeskor is, es napközben is szoktam, mert kivancsi vagyok. Eddig baba meg nincs, de ovu utan mindig magasabb a höm, napközben is. :) Varj türelmesen, tudom, nehez, en is meg csak a 4. dpon vagyok, de mar most szeretnem tudni mi ujsag, de meg varnom kell :) Drukkolok!!!
2015. márc. 22. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezö! Mi lett? Holnap tesztelsz?

En ma a 7. dpon vagyok, es delutan 37,8 volt a höm :) Csak ugy sipolt a hömerö. Szurkalas is, meg mindjart megjön erzes is van, es cicik is fajnak. Reggel 37,0 volt ebredeskor.

2015. márc. 25. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!