Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy kis kozvelemenykutatas,...

Egy kis kozvelemenykutatas, akik megszakitassal vedekeznek. Miota vedekeztek igy es ha teherbe estetek ez a fajta vedekezes mellett, mennyi ido utan csuszott be a baba?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok, vajon tenyleg annyira sokan teherbe esnek megszakitasos vedekezes mellett? :-)
2015. márc. 20. 15:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Először is tisztáznám,hogy ez NEM védekezés!! Mi is így csináltuk,kétszer csúszott be a baba,kétszer el is vetéltem,persze nem azért mert ezt a módszert alkalmaztuk. Így csak az "védekezzen",akinek egyáltalán nem gond,ha besikerül a baba.
2015. márc. 20. 18:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi vagy 7 évig megszakítással csináltuk, nem estem teherbe. Mikor terveztük 8 hónap után jött össze a pici :)
2015. márc. 20. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer egy idosebb nogyogyasz azt mondta a megszakitas igen is jo vedekezes :) Na ennek ellenere en se vennem keszpenznek folleg 10 en eves korba akkor meg a fiu eleg eretlen ehez :)
2015. márc. 20. 20:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Az a nőgyógyász vette a diplomáját a bolhapiacon vagy mi? Én soha egyetlen orvos szájából nem hallottam,hogy ez jó "védekezés" lenne. Neki kéne a legjobban tudnia,hogy az előváladékban is lehet ondósejt...atyaég.
2015. márc. 20. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:

2 évig szedtem a fogamzásgátlót, majd úgy gondoltuk, hogy még nincs meg mindenünk, ha jönne akkor jöjjön, így lett megszakításos 5 évig, majd nem szakítottuk meg, mert már nagyon vágytunk rá, akkor fogant a gyerekünk.

utána egy évig megint védekeztünk, majd most 4 éve megint megszakítás van, bízunk a csodában :D

lassan belevágunk, úgy látszik nálunk "működik"... viszont ha lesz tesó, akkor spirált tetetek majd fel, 2 gyereket szeretnénk, így utána már nem vállaljuk be a rizikót

2015. márc. 20. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
5 hónap után lettem terhes így,ráadásul ciklus 8.napjàn...
2015. márc. 20. 21:42
 17/19 anonim ***** válasza:

5 évig megszakítás, majd amikor eldöntöttük, hogy jöhet a kicsi az első hónapban megfogant.

Szerintem számít, hogy mennyire tudja magát kontrollálni a férfi :)

2015. márc. 20. 23:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Több,mint egy évig így védekeztünk és egyszer sem csúszott be. Már kezdtem megijedni. Aztán ahogy akartuk a fiunk, egyből összejött, most a kistesó meg 3. hónapban.
2015. márc. 21. 05:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Az elozo kapcsolatomban 7 evig " vedekeztunk" igy, most a ferjemmel 5 evig, mar teljesen azzal voltam, hogy biztos meddo vagyok, hogy meg nem csuszott be. Amikor eldontottuk, hogy johet, a 2. honapban sikerult :)))
2015. márc. 21. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!