Valószínü hogy terhes vagyok? <3
Együtt voltunk a barátom,és nem védekeztünk,épp akkor volt peteérésem,hozzáteszem,mielőtt valaki beszól hogy felelőtlen vagyok....nos hát babát szeretnénk.:)
Pont egy hete hogy együtt voltunk,és nekem ma kellet volna hogy megjöjjön,de nem jött meg,semmi jel nem utal arra hogy meg is jön,mert menstruacio elött fajt a mellem most meg semmi.
Már két napja nem tudom elviselni a barátom parfümjének illatát,egyszerüen hanyingerem lesz tőle, a terhesség első hetében ez létezhet?
Nincs terhesség első hete, neked még terhesség sincs még ha sikerült is akkor még csak beágyazódás van tünetek még jóval később lesznek.
picit olvasgass!
szerintem nem a korod miatt kaptad a beszólást, hanem mert fingod nincs a teherbeesésről, de már babát akarsz.
tök butaságot írtál :)
mensi előtt 1 héttel nem valószínű, hogy péd lett volna, az inkább 2 héttel előtte szokott lenni. nem előre írod be a naptárba, ha előbb jött meg, előbb is lesz a peteérésed, annyival... hisz ez egy folyamat.
aztán! együttlét után a beágyazódás 10 nap. ha ez megtörténik akkor a szervezeted elkezd hcg-t termelni, ami okoz tüneteket. tehát legkorábban az együttlét után 12-14 nappal érezhetsz bármit! 5 nappal nem leszel baba miatt rosszul sem parfümtől, sem semmitől...
terhességi teszt is 14 nap után mutat ki bármit ha már van elég hormon, pont azért amit az előbb leírtam.
szóval se tüneteid még ebből az együttlétből nem lehet, se tesztet nem érdemes csinálni!
de ha 3 hete is együtt voltatok, hisz inkább akkor volt péd, abból jó eséllyel összejöhetett baba és amiatt már lehet tüneted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!