Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintettek pozitiv? Orulhete...

Szerintettek pozitiv? Orulhetek? Eloben latszik es a ferjem is latja

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 18. 15:47
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Rossz helyre fokuszal a fenykepezö, vagy telefon. Probald meg ugy beallitani, hogy eles legyen a teszt, ne pedig a hatter. A masodikon en is latok halvanyan valamit, es ugyanolyan halkan gratulalok is :) Drukkolok, hogy minden rendben legyen, es szep erös csikod legyen!
2015. márc. 18. 18:56
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
negatív, a 37,2 meg valami vírus előjele lesz...
2015. márc. 18. 19:27
 23/46 anonim ***** válasza:
Ezek amúgy is nagyon halványan mutatják ki. Nem várt előtt egy nappal teljesen negatív,aztán a 6. napon halvány pozitív volt és másnap amikor egy ehhez hasonló tesztet csináltam,hogy biztos-e,akkor halványabb volt az előző napi másfajta tesztnél. Ezen én sem látok itt most semmit,de mivel tényleg nagyon halványak ezek a tesztek lehetséges,hogy ti látjátok. Anya is így járt az öcsémmel pár éve. Ő már 8 hetes volt amikor tesztet csinált és olyan halvány volt a csík,mint nekem.
2015. márc. 18. 20:42
 24/46 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A másodikat most néztem meg és a tetején valóban látni,hogy halványan elindul a csík,de ahogy előttem írták,rossz helyre fókuszál,vagy lehet,hogy a lámpa világít úgy,nem tudom. Próbáld meg éjszakai módba rakni a beállítást és hátha.
2015. márc. 18. 20:44
 25/46 anonim ***** válasza:
46%
Én nem vennék babacuccokat még...
2015. márc. 18. 21:17
 26/46 anonim ***** válasza:
Valamit látok ott.
2015. márc. 19. 08:13
 27/46 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem ezeket az ablakps teszteket. Engem sokszor mehgszivattak. Hasonló csík jött ki de nem volt baba.

A képen látok csíkot, de nem tudom száradasi e vagy terhességet jelez.

2015. márc. 19. 10:51
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
ennyi napos késésnél már le kellene ugrani a csíknak a tesztről, hacsak nem a ciklus utolsó napjaiban volt ovulációd....
2015. márc. 19. 11:07
 29/46 anonim ***** válasza:
Hány napja késik?
2015. márc. 19. 11:26
 30/46 anonim ***** válasza:
0%
28-as leírtam már,hogy nekem is ugyanennyit késett amikor tesztet csináltam és ez a teszt ugyanilyen lett. Másfajtát is csináltam utána és halvány pozitív lett,de erősebb volt mint ez a fajta. És azóta már a 31. hetet kezdem...
2015. márc. 19. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!