Hallottatok már ilyen betegségről?
Egyértelmű így van!
Mint ahogyan a nagyon kövér nők is nehezen esnek teherbe.Ők meg aztán végképp magas koleszterin szinttől szenvednek.
Attól függ kinek milyen magas a koleszterin szintje,mennyire kontrollálható.
első voltam.
13:08- nak. Az,hogy statisztikailag kimutatták, hogy a magas koleszterin hatására csökken a teherbeesés esélye, nem azt jelenti, hogy minden egyes nőnél igaz, hanem hogy nagyobb arányban fordul elő, mint azok között, akiknél rendben van a koleszterint.
Az a gond, hogy minden összefüggést saját magunkból kiindulva akarunk alátámasztani, vagy megcáfolni, ezt egyébként a terhestünetek leírásánál is tapasztalom. Pl. akinek(ahogy itt most mindenki ezzel példálózik :-)) viszket a fülcimpája, és abban a hónapban teherbe esik, lehurrogja azokat, akik azt állítják, hogy a fülcimpa viszketés nem terhességi tünet. (Ez már nem a 13:08- asnak szól, hiszen ő nem szólt le senkit, csak erről jutott eszembe)
Szóval igen, a magas koleszterin összefügg(het!!!) azzal, hogy valaki nem esik teherbe.
13.08-as vagyok.
Lehet, hogy nektek van igazatok, nem tudom.
Én csak abból indultam ki,hogy mivel járok endokrinológhoz rendszeresen, ő tud a koleszterinproblémámról, és soha arra nem mondta, hogy esetleg akadályozhatna a teherbeesésnél, és mint látjátok nem is akadályozott. Sőt 3.babót várok, de nem csak ez a 3 terhességem volt azóta. Viszont mivel pajzsmirigyem alul működött akkor arra mondta, hogy nem tudnék teherbeesni, ezért kellett is gyógyszert szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!