Nagyobb-e a teherbeesés esélye ha már szültem egyszer?
Szia!
Nekem az első 2hónapon belül megfogant.Most 1éve,hogy nem sikerül a 2.-ik baba:(
Sziasztok!
Lehet akkor nem befolyásolja a fogantatást.Csak érdekelne ez a téma,de hát mindenkinél eltérőek a tapasztalatok.
Létezik elsődleges és másodlagos meddőség. Elsődleges akkor, ha a nő még nem esett teherbe, nem szült. Másodlagos akkor, ha már volt terhes és már szült, ilyenkor tudni lehet, hogy a nő képes megfoganni és kihordani a gyermeket, csak most éppen nem jön össze valamiért. De ebben az esetben nagyobb az esély egy újabb gyerekre, mint annak a nőnek, akinek még soha nem sikerült.
Ugyanakkor a korral előrehaladva folyamatosan csökken a fogantatás és a kihordás esélye.
Ezek csak tények, megijeszteni nem akarlak vele. :-) Jó babásodást neked!
Még 24 vagyok,csak hallottam nagyon sok felől,hogy a következő babára sincs nagyobb esély mint az elsőre,tehát a fogamzó képességet ez nem befolyásolja.
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!