Rosszul szedtem a fogamzásgátlót. Terhes lennék?
Szia!
Ne vedd rossznéven,
- Ha nem tudod hogy kell használni a fogitabit, miért szeded be?
- Ha beszeded, de tudod, hogy rosszul vetted be nagy valószínűséggel, miért védekezés nélkül fekszel le a pároddal? (bár ezt így konkrétan nem írod, de gondolom azért merült fel benned a terhesség gondolata, mert gyógyszer mellé nem használtatok semmit, VAGY?)
- Most volt gyulladt a méhed, én elég kicsi esélyt látok rá, hogy teherbe tudtál volna esni.
Az antibiotikum okozhat émelygéses tüneteket; de egy teszt nem ártana, hátha mégis....
Köszönöm a választ.
Amíg szedtem az antibiotikumot nem feküdtünk le.Csak miután elkezdtem szedni a fogamzásgátlót.És azért szedtem így,mert nem voltam benne biztos,hogy ilyen esetben hogyan kell szedni.Soha nem volt még velem ilyen,és kicsit féltem is,hogy rosszul fogom beszedni.A nődokit csak tegnap tudtam elérni,ő mondta hogy mikor kellett volna beszedni rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!