Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. dpo-n egy csúnya berúgás...

8. dpo-n egy csúnya berúgás gondot okozhat?

Figyelt kérdés
Szerintem még ilyenkor be sem ágyazódott, de a Párom parázik. Nem volt semmi baja, hányt egyet s kész.
2015. márc. 16. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:

pont az első 12 hétben nem javasolt abszolut az alkohol

alkohol szindrómás baba lehet, elsősorban agyat károsít(és pont ilyenkor alakulnak ki a legfőbb szervei..)

azt hiszem kis fej, lebiggyedő száj, szellemi sérültség, stb jellemzi őket

2015. márc. 16. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, ha nem lesz sikeres végül a hónap, kétlem, hogy ezért... Nálunk a kimaradt mensi előtti napokban volt egy nagy buli, ott meg aztán jó sok ital elfogyott, mellé a sok cigi (merthogy a pozitív teszt előtt dohányoztam), és semmi baja a babánknak. Szerintem nem én vagyok az egyetlen a világon, aki így járt.
2015. márc. 16. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:

de inkább a rendszeres alkohol fogyasztás a káros és 12 héten belül még nem agyra hat

"Az ARBD a szervrendszer és különböző csontfejlődési rendellenességek leírására szolgál, mint például szívrendellenességek, vese, csontfejlődés, hallási rendszer hiányosságai. Az ARBD kialakulásában a terhesség első trimeszterében rendszeresen fogyasztott alkohol játszik szerepet."

de itt mindent elolvashatsz ezzel kapcsolatban

"2.1.2. Alkohol" címszó alatt kezdődik

[link]

szóval egyszeri alkalmat lehet kiheveri!

2015. márc. 16. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Alkohol szindrómás baba nem egy berúgástól lesz!!!!!!!

Szerintem nem lesz baja, mert ilyenkor még nem kapcsolódik a baba az anya szervezetével (ha nem történt még meg a beágyazódás)

2015. márc. 16. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, olvasni olyat, hogy nagyon korai terhességben nem árt az ilyesmi. Nyilván kerülni érdemes az alkoholt innentől de ez az alkalom csak nem ártott még, nagyon korai.
2015. márc. 16. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:

4-es!

a 3-as komentben javítottam, hogy rendszeres ivással van esélye szindrómára!

2015. márc. 16. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Igaz, elkerülte a figyelmemet!

4-es vagyok

2015. márc. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!