Sz.nikol kérdése:
Terhes lennék? Járt más is úgy, hogy évekig sikeresen védekeztek megszakításosan, majd bumm baba lett? Vagy előfordulhat, hogy a szervezetem viccelődik velem?
Figyelt kérdés
8 hónapja született a kisfiam császármetszéssel. Párommal előtte 8 évig megszakításosan védekezünk. Mikor babát szerettünk volna, elsőre sikerült. Most is így védekezünk. A ciklusaim hossza most 26 és 28 nap között változik.Ebben a hónapban a 24. naptól furán derékfájás jelentkezett, kis hasszurka, valamint mérhetetlen szomjúság állandóan, ezzel persze társult a gyakori vizelés. ( kisfiammal ilyen terhes tüneteim voltak ) Most vagyok a ciklus 26. napján és ezek a tünetek még tartanak. Kíváncsiságból megnéztem a hőmet és 37,3-37,4 között van állandóan. Csak amikor a kisfiammal terhes lettem akkor volt ilyen magas. Egyébként max 37,1 szokott lenni a ciklus második felében.2015. márc. 16. 11:00
11/18 anonim válasza:
Ez cukorbetegség jele is lehet, én a biztonság kedvéért elmennék a helyedben egy cukorterheléses vérvételre.
12/18 anonim válasza:
Mi 7.5 évig védekeztünk így ,mikor baba lett.
13/18 A kérdező kommentje:
Igen, szomjúság tünete lehet cukorbetegségnek, viszont egyenlőre még megvárom, hogy elmarad-e a menstruációm. Amikor a kisfiammal terhes lettem, a legelején fel is tettem itt egy kérdést, hogy normális-e, hogy naponta több mint 4 l folyadékot megiszok, mert folyamatosan szomjasnak érzem magam. Holott a terhesség előtt, jó ha 1,5 l folyadék lecsúszott egy nap.
2015. márc. 16. 13:10
14/18 A kérdező kommentje:
27. nap és a teszt negatív. Menzesz egyenlőre nem jelentkezett. Két nap múlva, ha addig nincs piroska, ismétlem a tesztet.
2015. márc. 17. 14:43
15/18 A kérdező kommentje:
29. nap Clearblue teszt 50-es, negatív. Menzesz még mindig nincs és egyre erősebben érzem a tüneteket... Nem értem mi történik. Vettem egy BENU korai terhesség tesztet. Ha holnap az is negatívat mutat, akkor szerintem kizárható a terhesség. Remélem nem ciszta van a dologban, vagy valami hasonló.
2015. márc. 19. 16:32
16/18 anonim válasza:
Ne naponta tesztelj. Ráérsz szombaton is.
18/18 A kérdező kommentje:
Késett a menzeszem 3 napot, majd nagyon görcsölve megjött. Nem tudom mi volt ez. Furcsa volt. Lehet így szoptatás alatt még hormonok játszadoztak...
2015. máj. 9. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!