Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napig szedtem napi 2x2 szem...

5 napig szedtem napi 2x2 szem Norcolut-ot, pénteken szedtem be az utolsókat, most várom, hogy megjöjjön, aztán 3. naptól Closty (napi 2). Ki jár hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
PCOS+IR-em van, ez lesz a 2. Closty-s hónap. Jó lenne, ha most összejönne a baba. Sorstársakkal tarthatnánk egymásban a lelket :)

2015. márc. 15. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
A 3as kezelés nem segített 1 év alatt sem. Próbáltatok a dokiddal új gyógyszert. Closty elég veszélyes pcos-eseknèl.
2015. márc. 15. 12:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Előző dokim csak megállapította a pcos-t 2009-ben, aztán csak felírta a fogamzásgátlót, mivel még nem terveztünk akkor babát, persze attól volt rendszeres mensim (ami ugye nem igazi). Aztán elment az a dokim párszáz km-re, így újat választottam (netes fórumok alapján találtam egy pcos témában felkészült dokit). 1,5 éve járok hozzá, ő elküldött endokrinológushoz is. Metet nem kell szednem, mert nem indokolt az eredményeim szerint. Tavaly diétával és mozgással sikerült leadni 10 kg-t 3 hónap alatt, de ezt az endodokim gyorsnak titulálta, így lazíthattam a diétán, csak így vissza is jött az a 10 kg, azóta újra próbálom a diéta+mozgás kombót, több-kevesebb sikerrel.

Tavaly októberben abbahagytam a fogamzásgátlót, de nem lett utána sem spontán mensim, így januárban vérvétel, majd mivel már szeretnénk babát, és az eredmények alapján semmi sem változott, így jutott a dokim a closty-s megoldásra.

Én azért bízom benne, de elég vegyesek a vélemények, ahogy olvasom.

2015. márc. 15. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
3 hónap alatt 10kg nem sok. Mennyiről indultál. Meg tudod írni az cukor, inzulin és hormon eredményeid?
2015. márc. 15. 17:32
 4/6 A kérdező kommentje:

A cukor 0. perc: 4,81 és 120. perc: 4,27

Az inzulin 0. perc: 83,8 és 120. perc: 192,2

TSH: 1,25

Milyen értékekre vagy még kíváncsi?

2015. márc. 16. 06:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Inzulin milyen mértékegységben van? Mondjuk az mindenkèppen látszik, hogy súlyos ired van. Erre mindenképpen kéne gyógyszer. 3. napi hormonsor?
2015. márc. 16. 08:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Az inzulin mértékegysége pmol/l. De mondjuk az egy évvel korábbi a 0. perces 221,5 volt, a 120. perces pedig 359,2. Nekem azt mondta a doki, hogy elég a diéta, nem kell a gyógyszer.

A 3. napi hormonsor alatt mit értesz? Ilyen leletem nincs...

2015. márc. 16. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!