Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 hónapja hagytam abba a...

3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Júliusban 5 napig tartott a menzim. Utána viszont 14 napra rá volt egy 2 napos vérzésem. Melyik menzim volt a "normális"?

Figyelt kérdés
Ez közvetlenül közösülés utáni napon kezdődött, ezért azt gondoltam, hogy valamit kicsit felsértett odabent, és attól volt. Azóta viszont nem jött még meg, az 5 napos menzimtől számítva, ez a 36. napom. 5 napja csináltam tesztet, negatív lett. Lehet akkor, hogy az a két napig tartó vérzés is menzinek számított, és ha igen, akkor viszont még nincs itt az ideje az e havinak. Vagy csak a gyógyszer összezavarta a hormonjaimat? Nem vettem észre magamon koraterhességi tüneteket. Ovu tesztet eddig azért nem csináltam még, mert nem tudtam megállapítani, hogy most mikor menstruáltam rendesen.
2008. aug. 25. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp menj el orvoshoz! Fogamzásgátló abbahagyása után könnyen felborulhat a hormonháztartásod! Ne ijedj meg! Biztos nincs semmi baj!
2008. aug. 25. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell megijedni, csak beszélj a nőgyógyászoddal. Én amikor abbahagytam a gyógyszert, akkor félévig semmi gond nem volt, a menszim rendszeresen megjött. Félév után borult meg a szervezetem, és volt hogy 14 napra, volt hogy 50 napra jött meg. Szóval, az én szervezetemnek kellett egy év mire helyre állt. Mindenkinél egyéni, hogy mikor és hogy ürül ki a mesterséges hormon.
2008. aug. 25. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!