Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 1honapja hogy abba hagytam...

Már 1honapja hogy abba hagytam a fogamzásgátlót, de nagyon szeretnénk kis babát ez normális?

Figyelt kérdés

,tudom hogy nemszabadna teherbe essnem hisz benne van a pakliban hogy a magzat nem fejlödne.

Barátnömnek ilyen tragédiája volt abba hagyta a szedést és rá kb 3-4hétre teherbe esett ,elmennt vizsgálatokra is kiderült hogy a magzat nem fejlödöt,igy kikellet kaparni.

Az orvosa pedig azt mondta nincs gond ha szedés befejezése után teherbe essik,hát szegénykémnek lett gond,azota váltott orvost.

Az én orvosom azt javasolta januárig védekezzunk,amit beis tartunk,de mostanábba nagyon bennem van a "szülhetnék". Bátyámnak 3honapos kisfia van és végem van érte...teljesen magamnak akarom mikor nálunk van haza se akarom engedi a kisfiut olykor azt mondom a bátyámnak hogy hagya itt nekem majd én felnevelem,de olyankor kinevetnek:))) mindenvágyam egy kis baba,a páromat kiszéditettem már a baba dolgokkal.

Ö is vágyik egy babára... de elötte terhes vitamint szeretnék szedni amit januárba elis kezdek hogy március-április felé megfoganhasson a baba...

Remélem nem csak én vagyok ennyire oda hogy legyen saját babám.

De lehet h teherbe se eshetek mert a családomba sok olyan ember van (nö) aki nem tudot teherbe essni elsöre igy 8év után sikerült elsöre a baba.

De mindennapot ugy élek meg hogy már nemsok van háttra és nemsoká növekedhet egy angyalka bennem 9honap után már kezembe is tarthatom szerelmunk gyümölcsét.

2009. okt. 16. 09:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én 10 évig szedtem a fogamzásgátlót,tavaly novemberben hagytam abba.Az én dokim is azt mondta,hogy csak könyv szerint kell 3 hónapot várni,de ha esetleg teherbe esnék,nem lenne gond.Januárig vártunk,akkor kezdtünk el próbálkozni,és március közepén meg is fogant a kisfiunk.Most vagyok 32 hetes kismama.Én nem várnék a helyedben olyan sokat.A barátnődnek lehet,hogy amúgy is gond lett volna,nem biztos,hogy a gyógyszer miatt volt.Nekem volt olyan ismerősöm,aki gyógyszer mellett esett teherbe és egészséges kisbabája született.Pedig az első 2 hónapban szedte a gyógyszert.Sok sikert nektek a kisbabához!
2009. okt. 16. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Tavaly augusztusban hagytam abba a tablettát 8 év után. Az orvos mondta,hogy nem szükséges 3 hónapot várni. Az abbahagyás utáni első 3 hónap alatt a legkönnyebb teherbe esni. Októberben már pozitív lett a tesztem. Problémamentesen volt a terhességem.A kiírt előtti napon (ma 16 hete)született meg a fiam, aki makkegészséges. Ha valaki sosem szedett fogamzásgátlót akkor is előfordul, hogy nem fejlődik a babája. A természet szelektál. Nyugodtan próbálkozzatok. Megkérdezhetsz több orvost is. A magzatvédőt már most is szedheted. Én is hamarabb kezdtem.
2009. okt. 16. 13:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotok:)))

Jó babázást nektek:)))))

2009. okt. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!