Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Barbaraaaaaaa kérdése:

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,egy hete voltam egy házi buliban és többet ittam a kelleténél és le feküdtem egy pasival úgy hogy közben meg volt a menstruációm. Akkor most szerintetek terhes vagyok? azt még hozzá szeretném tenni hogy egy évig fogamzásgátót szedtem de abbahagytam. És védekezés nélkül szexeltünk azt mondta hogy vigyázott de én nem bízok meg benne kérlek titeket segitsetek

2015. márc. 13. 15:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De igen a fertőzés miatt is nagyon aggódom . Még várok egy hetet és elmegyek nőgyógyászhoz az a legbiztosabb
2015. márc. 13. 16:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Na végre, megjött napi terheskérdés!
2015. márc. 13. 16:31
 13/19 A kérdező kommentje:
Akik normálisan válaszoltak és segítettek azoknak nagyon köszönöm ... de azoknak akik már egyből letámadtak csak annyit tudok mondani hogy én is tudom hogy hibát követtem el hogy 14 évesen fogamzásgátlót szedtem és 15 évesen ilyeneket csinálok de sajnos ezt már nem lehet vissza csinálni.
2015. márc. 13. 16:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Menzesz közben is lehet teherbeesni de kisebb az esélye, hátha nem. Viszont ez tényleg kockázatos, idegen pasiktol akármit elkaphatsz nem beszélve a teherbeeses eselyerol.
2015. márc. 13. 20:44
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát reménykedem abban hogy nem lettem terhes,és ilyet többet soha nem csinálok . 15 éves fejjel azért az elég durva lenne ha terhes lennék :( :(
2015. márc. 13. 21:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Nezd, en megertem, hogy most aggodsz, igaz, kicsi az eselye, hogy teherbe ess, de azert van ra nemi esely! En azt remelem, hogy tanultal ebböl a helyzetböl, es ezentul nagyon odafigyelsz majd, es ne igyal többet a kelletenel, söt, ha jobban belegondolok, 15 evesen meg egyaltalan nem kellene innod. Nem akarok most hosszu regenyt irni arrol, hogy mi a helyes, es mi nem, de szivböl kivanom, hogy talald meg azt az utat, ami boldogga tesz, amihez nem kell alkohol, es ugy is jol erzed magad, szorakozz, beszelgess, szerezz baratokat, szerezz sok tapasztalatot, fedezd fel a vilagot, de mindig legyen benned annyi tartas, hogy büszkek lehessenek rad a szüleid, es ne kelljen aggodniuk, es neked se kelljen ilyen miatt aggodnod. Hu, most meg nagyon sokat tudnek irni, de nem mindegy, a lenyeg, hogy vigyazz magadra, mert bar nagylanynak erzed magad, de azert meg kicsi lany vagy, es elötted a vilag! Sok szerencset kivanok!!!!
2015. márc. 13. 22:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez aranyos volt!!!! :) <3
2015. márc. 13. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Mikor csinalsz tesztet? Majd irj, mi lett!
2015. márc. 14. 09:43
 19/19 A kérdező kommentje:
1 hét múlva kb. rendben,persze hogy írok!!! :) és köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2015. márc. 14. 16:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!