Barbaraaaaaaa kérdése:
Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,egy hete voltam egy házi buliban és többet ittam a kelleténél és le feküdtem egy pasival úgy hogy közben meg volt a menstruációm. Akkor most szerintetek terhes vagyok? azt még hozzá szeretném tenni hogy egy évig fogamzásgátót szedtem de abbahagytam. És védekezés nélkül szexeltünk azt mondta hogy vigyázott de én nem bízok meg benne kérlek titeket segitsetek2015. márc. 13. 15:01
1/19 anonim válasza:
Már vártam ez a kérdést a mai napra!
2/19 anonim válasza:
Ezt így telepatikusan nem fogjuk tudni megmondani. Van rá esély, hogy terhes vagy. Vegyél egy tesztet a drogériában.
3/19 anonim válasza:
remélem, ha lányom lesz 15 évesen nem fogamzásgátlót fog szedni, sokkal inkább virágot a réten.
4/19 anonim válasza:
Reméljük nem vagy az. De annak a csepp magzatnak lehet, több esze lenne, mint neked! :)
5/19 anonim válasza:
A rossz szülői nevelés mintapéldánya vagy, bocs. 15 évesen szexszelni házibuliban, ráadásul 14 éves korodtól fog. gátlót szedni? Hol vannak a szüleid? Lehet esélyed rá, tesztért irány a drogéria, vagy gyógyszertár. Remélem kamu a kérdés.
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. tudom hogy nem volt helyes amit csináltam,már nagyon megbántam ja és nem kamu kérdés. Sajnos ez így van:(
2015. márc. 13. 15:09
8/19 anonim válasza:
Elég kevés az esélye hogy terhes legyél menzesz alatt. De ez azért gáz tényleg. Én inkább a betegségektől tartanék mivelhogy védekezés az nem volt!
9/19 anonim válasza:
Hát szép kis teremtés lehetsz 15-évesen ez gáz!!😞
10/19 anonim válasza:
1 hét után még ne csinálj tesztet, felesleges. Ha meg is fogant a baba, még most kezd beágyazódni. Várj még egy hetet a teszttel akkor már talán kimutatja.
Amúgy tényleg érdekes, hogy a fertőzés miatt nem aggódsz? Menzesz alatt sokkal könnyebben el lehet kapni bármit...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!